Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Peklo herečky Hilmerovej: Znásilnil ju a vyhrážal sa jej smrťou!

Monika Hilmerová si v seriáli Búrlivé víno vytrpela od svojho násilníckeho manžela veľa. Tentokrát ju brutálne znásilnil a vyhrážal sa jej smrťou. Zobraziť galériu (4)
Monika Hilmerová si v seriáli Búrlivé víno vytrpela od svojho násilníckeho manžela veľa. Tentokrát ju brutálne znásilnil a vyhrážal sa jej smrťou. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA – V koncoch! Monika Hilmerová (38) si v seriáli Búrlivé víno už čo-to zažila. Život seriálovej Evy totiž neprestajne strpčuje jej manžel – tyran, a tak sa blondínka neraz stala obeťou domáceho násilia. Tentoraz však tvorcovia markizáckeho projektu poriadne pritvrdili. Ľuboš Kostelný (31) blondínku brutálne znásilní a bude sa jej vyhrážať smrťou!

Monika Hilmerová sa v markizáckom seriáli Búrlivé víno už neraz ocitla v situácii, z ktorej doslova mrazí. Tvorcovia ju totiž obsadili do úlohy týranej Evy, ktorá sa viackrát stala obeťou svojho násilníckeho manžela Roba. Diváci sa však v dnešnej časti markizáckeho projektu stanú svedkami ešte otrasnejšieho činu. Ľuboš Kostelný, ktorý v seriáli stvárňuje krutého muža, blondínku nechutne znásilní a bude sa jej vyhrážať smrťou!

Všetko sa zomelie veľmi rýchlo a hlavne nečakane! Eva si s deťmi a jej novou láskou Petrom vyjde na stanovačku do lesa. Agresívny manžel blondínku v lese nájde a brutálne ju zneužije.

Mohlo by sa zdať, že hrať tak vážne scénky nie je vôbec jednoduché, herečka nám však prezradila, že s tým problém nemala. „Scénka je napísaná bez nejakých naturalizmov a popisností, rovnako je tak aj snímaná a hraná. Takže nebolo náročné ju stvárniť. Je to podobné ako s kúzlením u kúzelníka. Nejde o skutočné čary, ale všetko je vymyslené tak, aby  to u diváka vyvolalo želané zdanie,” povedala pre topky.sk Hilmerová. Herectvo nie je skutočným dokumentom ani realitou. Takže verte, že hranie tej scénky nebolo nijako odlišné od hrania iných dramatických scén so silným emocionálnym vyjadrením," dodala na záver. 

Sledujte video: Scénka zo seriálu Búrlivé víno v ktorej Robo znásilní Evu. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu