Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Kostelný naštval divákov aj hercov: Ľuboš, čo sa to s tebou deje?!

Správanie Ľuboša Kostelného počas utorkovej časti Bez servítky vyvolalo u divákov vlnu kritiky. Ťažké srdce však naňho majú aj hereckí kolegovia. Zobraziť galériu (11)
Správanie Ľuboša Kostelného počas utorkovej časti Bez servítky vyvolalo u divákov vlnu kritiky. Ťažké srdce však naňho majú aj hereckí kolegovia.

BRATISLAVA - Valí sa naňho vlna kritiky! Obľúbený herec Ľuboš Kostelný (31) je známy predovšetkým svojím veselým až bláznivým prejavom. V utorkovej časti markizáckej relácie Bez servítky však bol ako vymenený. Predviedol sa tak, ako ho diváci nepoznajú - bol mrzutý a bez nálady. U mnohých jeho fanúšikov to vyvolalo negatívne emócie. Podobné pocity však prežívali aj hereckí kolegovia. No tí z trochu iného dôvodu.

Úspešný slovenský herec Ľuboš Kostelný má toho v poslednom období naozaj veľa. Výsledok? Fyzicky nedokáže zladiť divadelné predstavenia, nakrúcanie seriálu Búrlivé víno a účinkovanie v televíznych reláciách. Najnovšie si dokonca vzal na ramená aj tvorbu sitkomu V háji. Toto extrémne vyťaženie mu však už začína spôsobovať problémy. A to nielen pred televíznymi divákmi, ale aj u hereckých kamarátov.

V týchto dňoch sa Kostelný objavuje spolu s kolegami z Búrlivého vína v markizáckej Bez servítky. No a práve v utorkovej časti relácie ho diváci mali možnosť vidieť tak, ako ho nepoznajú – mrzutého a odmeraného. Podivné správanie obľúbeného herca okamžite vyvolalo vlnu kritiky. Fanúšikovia ho totiž majú zafixovaného ako zábavného človeka.

„Som prekvapená z toho, ako sa choval. Úplne divný typ! Nedokázal sa pozerať do kamery, uhýbal pohľadom, hatlal... Myslela som, že je živý, vtipný, komunikatívny, no on je pritom úplný podivín. Veľké sklamanie z jeho prezentácie seba samého,“ znel jeden z komentárov na fanúšikovskej stránke kulinárskej šou na sociálnej sieti Facebook. Príspevkov v podobnom duchu však bolo neúrekom. „Už som si myslela, že len ja mám z neho divný pocit. Dúfala som, že bude veselý a šialený ako v Profesionáloch. Trošička sklamal,“ zhodovali sa v názoroch diváci.

My sme preto u Ľuboša Kostelného zisťovali, čo bolo dôvodom jeho odmietavého správania. „V ten deň som zabudol, že mám predstavenie, tak som bol v miernom strese. Bolo mi ľúto, že som spôsobil problémy a že kolegovia za mnou museli prísť až neskoro večer po predstavení. Z tohto dôvodu mi potom už ani to varenie nespôsobovalo radosť. Bohužiaľ, každý človek má dobré a zlé dni,“ vysvetlil pre topky.sk seriálový Robo Riečny.

Svojim vystupovaním v "servítke" však nesklamal iba televíznych divákov, ale aj hereckých kolegov. Tí majú naňho po nakrúcaní relácie ťažké srdce. Najviac azda Martin Mňahončák. Práve kvôli Kostelného meškaniu počas ďalšieho natáčacieho dňa sa totiž jeho večera posunula o viac ako hodinu - všetci naňho museli čakať.

V dnešnej časti Bez servítky bude variť Karin Haydu. Ak vás zaujíma, aké dobroty si prichystala pre svojich kolegov z Búrlivého vína, nenechajte si ujsť kulinársku šou o 17:55. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu