Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

FOTO, ktoré musíte vidieť: Slovenská sexica v puberte!

Andrea Járová v čase puberty (vľavo) a teraz (vpravo). Zobraziť galériu (7)
Andrea Járová v čase puberty (vľavo) a teraz (vpravo).

BRATISLAVA – Ako nežné dievčatko! Playmate Andrea Járová (28) sa pred objektívmi fotoaparátov cíti ako ryba vo vode. Viackrát dokonca zahodila zábrany a na konte má aj množstvo šteklivých fotografií, na ktorých je nahá. Málokto však vie, že táto sexica pričuchla k modelingu už v časoch puberty. V období dospievania však blondínka vyzerala trochu inak, než sme teraz zvyknutí.

Zmenená! Obdobie puberty je životnou etapou, na ktorú zvykneme spomínať zväčša s úsmevom. Ten sa určite objavil aj na tvári Andrey Járovej, ktorá si na sociálnej sieti najnovšie zverejnila zaujímavé zábery zo svojej mladosti. Pri pohľade na krehkú dievčinu by len málokto uveril, že z nej vyrastie sexi dračica.

Ako nám Andrea v súvislosti so svojou kariérou prezradila, pred objektívy fotoaparátov sa postavila zhruba vo svojich šestnástich rokoch. „Po súťaži Miss som sa tomu začala venovať ešte intenzívnejšie. Začínala som v Miláne, ale pravdupovediac ma to zo začiatku odradilo - nekonečné kastingy a odlúčenie od rodiny. Ale postupne som si zvykla. Dokázala som sa osamostatniť a zo skúseností čerpám dodnes,“ reagovala Járová, ktorá si zo súťaže Miss Universe SR odniesla dva čiastkové tituly.

S pribúdajúcimi rokmi sa blondínka nechala nahovoriť aj na nafotenie aktov a väčšina Slovenska ju pozná najmä ako playmate. Andrea sa nikdy netajila tým, že jej prsia sú výsledkom plastických chirurgov a že si dala upraviť aj pery. „Pred rokom som si ich dala odstrániť. Snažím sa vrátiť k prirodzenému vzhľadu, ani vlasy si už nefarbím. Čo sa týka mihalníc, tých sa mi zbavuje ťažšie,“ reagovala s úsmevom Bratislavčanka.

Keď porovnáme jej súčasne zábery a fotografie z minulosti, mohlo by sa zdať, že Andrea si dala upraviť aj nos. „Na tvári nemám žiadne plastické úpravy. Čo sa týka nosa, bola to kozmetická záležitosť, nie plastika. Kedysi mi strašne vadili pehy, ale už aj na tie som si zvykla,“ povedala nám Járová, ktorá sa tiež netajila tým, že momentálne netúži ani po nijakých „vyhladzovačoch“ vrások. „Mám šťastie , že moji rodičia vyzerali dlhé roky veľmi mlado. Je u mňa ešte zbytočné podstupovať nejaký botox alebo niečo podobné. Ale tým človek asi musí prejsť a vyskúšať, aby to pochopil,“ uzavrela s úsmevom blondínka.

FOTO: Andrea Járová začala s modelingom vo svojich šestnástich rokoch. V časoch puberty vyzerala ako nežné dievčatko.
Zobraziť galériu (7)
FOTO: Andrea Járová začala s modelingom vo svojich šestnástich rokoch. V časoch puberty vyzerala ako nežné dievčatko.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu