Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Lesbické hrátky Andrey Járovej: Pozrite, čo v Amerike vyvádza!

Andrea Járová si dala s kamarátkou takúto jazýčkovú pusu. Zobraziť galériu (5)
Andrea Járová si dala s kamarátkou takúto jazýčkovú pusu.

MIAMI – Študuje jazyky, a to doslova! Andrea Járová (29) sa momentálne zdržiava v Amerike, kde si na škole zdokonaľuje znalosti v angličtine. Bývalá playmate si však popri povinnostiach nájde vždy čas aj na zábavu. O svojich voľnočasových aktivitách informuje aj fanúšikov na sociálnej sieti. Najnovšie ich potešila zverejnením fotografie, na ktorej sa vášnivo bozkáva s neznámou tmavovláskou.

Je to divoška! Andrea Járová nie je žiadna hanblivka. Keď si vyrazí do spoločnosti za zábavou, tak sa vie poriadne odviazať. Inak tomu nebolo ani pred pár dňami. Blondínka si v spoločnosti kamarátov užila párty v jednom z amerických klubov. V súčasnosti sa totiž zdržiava na Miami, kde študuje jazykovú školu.  

Spomínaný žúr si Andrea očividne vychutnávala naplno. Potvrdzujú to aj fotografie, ktoré si blondínka zverejnila na sociálnej sieti. Azda najviac pozornosti si vyslúžila tá, ktorú okomentovala slovami: „Trošku sme sa odviazali.“

Na spomínanom zábere sa bývalá playmate vášnivo bozkáva s neznámou tmavovláskou. „Bola to taká momentka. Trošku sme popili a potom sa kamoška na mňa vrhla, tak som jej to opätovala,“ povedala nám  s úsmevom Andrea, s ktorou by sa očividne v tom prípade chcelo spriateliť množstvo pánov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu