Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Rozborilov veľký návrat so snúbenicou Karinkou: Po oslave pompézna svadba!

Vilo Rozboril s Karinkou na svadbe jej mamy Silvie. Zobraziť galériu (8)
Vilo Rozboril s Karinkou na svadbe jej mamy Silvie.

BRATISLAVA - Po 2,5 mesačnej odmlke štartuje nová séria príbehov Modrého z neba! Pri tvorbe dnešnej časti sa moderátor Vilo Rozboril (46) znovu stretol s Karinkou (6), ktorá je u divákov veľmi obľúbená. Dievčatku tentoraz jej známa vysnívala oslavu šiestych narodenín. Lekári jej totiž kedysi predpovedali, že sa dožije len troch rokov. Samotná malá slečna zároveň túžila po krásnej svadbe.

Nová séria Modrého z neba dnes štartuje s Karinkou, ktorá sa v štúdiu neocitla po prvý raz. V roku 2011 sa s dievčatkom so svalovou atrofiou dokonca Vilo Rozboril zasnúbil. Minulý rok zas ona sama vysnívala sen pre chorú Vanesku.

A teraz do relácie z vďačnosti písala Vaneskina mama. Karinka sa totiž dožila šiestich rokov, čo je v jej prípade naozaj obrovský dôvod na oslavu. „Karinka sa pre ľudí stala symbolom toho, ako v detskom veku zvládať ťažké veci. Pri jej narodení lekári povedali, že sa dožije troch rokov. Teraz oslavovala šesť, teda dvojnásobok tejto prognózy. A to bol pre nás jasný dôvod, prečo byť pri tom,” povedal nám moderátor programu.

Oslavu narodenín samozrejme spestrili viaceré prekvapenia. Okrem množstva darčekov aj svadba. Karinka totiž vždy túžila byť družičkou na sobáši svojich rodičov. Tí však nechceli zbytočne míňať peniaze, šetrili ich radšej pre svoju chorú dcérku. A tak aj tento sen splnilo Modré z neba.

Okrem Karinky dnes diváci uvidia aj silný príbeh Mareka, ktorý je odkázaný na monitor dýchania. Napriek tomu s ním musela mama cestovať do škôlky dve a pol hodiny tromi autobusmi. Emotívny je aj osud rodiny, ktorá deň pred Silvestrom prišla o strechu nad hlavou. Dvaja chlapci vyskakovali z okna, aby si zachránili holý život.

Ak patrí Modré z neba k vašim obľúbeným reláciám, podporte ho vo veľkej televíznej ankete Telkáč roka 2012. Hlasovanie nájdeteTU!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu