Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Rozboril zaskočil kolegov: Nahá fotka na webe!

Fotka vznikla počas nakrúcania jedného z príbehov na Lomnickom štíte. Teplomer ukazoval mínus 15 stupňov Celzia. Zobraziť galériu (5)
Fotka vznikla počas nakrúcania jedného z príbehov na Lomnickom štíte. Teplomer ukazoval mínus 15 stupňov Celzia. (Zdroj: Facebook)

BRATISLAVA - Poriadne si z nich vystrelil! Vilo Rozboril (46) zverejnil na facebookovej stránke Modrého z neba fotku, ktorou šokoval zrejme všetkých svojich fanúšikov. Na snímke totiž pózujú štyria členovia výrobného tímu. Na tom by nebolo nič zvláštne, keby nešlo o záber vytvorený v hlbokých mrazoch a kolegovia by neboli úplne nahí. Našťastie, rukami si zakrývali aspoň to najnutnejšie.

Facebooková stránka Modrého z neba je venovaná predovšetkým samotnej relácii televízie Markíza. No občas sa na nej objaví aj čo-to zo zákulisia tohto projektu. V utorok večer sa však na profile zjavila fotka, ktorú fanúšikovia určite vôbec nečakali. Sú na nej totiž štyria členovia výrobného štábu -  úplne nahí na Lomnickom štíte.

Stránku vo väčšine prípadov spravuje sám moderátor markizáckej šou Vilo Rozboril, a tak je zrejmé, že si z kolegov chcel poriadne vystreliť. Záber, ktorý vznikol počas nakrúcania jedného z príbehov, totiž najprv na sociálnu sieť zavesil orezanú. Chlapom vtedy nebolo vidieť nič okrem holých hrudí.

No po veľkom úspechu prvej upravenej snímky sa moderátor rozhodol s fanúšikmi podeliť aj o jej originálnu verziu. „Áááááááá!!!! Zabijú ma..... :). Vrátia mi to :) No. Čo už... :)“ znel komentár ku kompletnej fotografii, na ktorej pózujú štyria kolegovia Vila Rozborila úplne nahí, zakrývajúc si iba to najnutnejšie. "Fotka vznikla ako recesia v pauze nakrúcania. Nič viac, nič menej, recesia. Ako vidíte, robím s dobrou partiou ľudí," povedal pre topky.sk moderátor.

„Pracovná“ momentka mužov z výrobného štábu Modrého z neba vznikla na Lomnickom štíte v mínus 15 stupňovej zime. Preto sa môžeme iba nazdávať, či dali na rady odborníkov a v aktuálne zúriacej chrípkovej epidémii sa začali otužovať. V každom prípade sa však nechajme prekvapiť, ako kolegovia Rozborilovi tento vtip vrátia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu