Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Zhodila 20 kíl, zábrany, aj plavky: Takto ju v SuperStar určite neuvidíte!

Veronika Stýblová prešla v uplynulých rokoch výraznou zmenou. Zobraziť galériu (10)
Veronika Stýblová prešla v uplynulých rokoch výraznou zmenou.

EGYPT - O pár rokov staršia, o desiatky kíl ľahšia! Semifinalistka šou SuperStar Veronika Stýblová (18) nie je televíznym divákom úplne neznáma. Už pred viac ako dvoma rokmi totiž skúšala šťastie v súťaži Česko Slovensko má talent. Nádejná speváčka prešla za ten čas výraznými zmenami, čo sa odzrkadlilo najmä na jej postave - poriadne schudla. V súčasnosti sa preto rada pochváli vylepšenými krivkami. Urobila tak aj počas nedávnej dovolenky v Egypte, kde dokonca neváhala odhodiť ani vrchný diel bikín.

Z bucľatej brunetky šarmantná blondínka! Veronika Stýblová je typickým príkladom toho, že iba talent niekedy nestačí. Do speváckej šou SuperStar sa totiž prihlásila o čosi skúsenejšia a viditeľne šarmantnejšia, než si ju pamätáme z minulosti.

Mladá blondínka sa už počas svojho účinkovania v spomínanej talentovej šou netajila tým, že so svojim zovňajškom nie je úplne spokojná. „Keď chce človek do budúcna robiť takúto prácu, musí pre seba niečo urobiť. Takže ja som začala,“ tvrdila nám Veronika, ktorá na sebe veru poriadne zapracovala. Podľa našich informácií sa jej podarilo zhodiť zhruba 20 kilogramov. Pred televíznymi kamerami sa tak predviedla nielen s novou farbou vlasov, ale aj s krajšou postavičkou.

Galéria: SuperStaristi si užili dovolenku v Egypte.

Schudnutými krivkami sa Stýblová pochválila aj počas nedávnej dovolenky v Egypte, odkiaľ sa spoločne s ostatnými semifinalistami speváckej šou SuperStar vrátili len pred pár dňami. Nádejní speváci si okrem príjemného počasia užili aj množstvo adrenalínových zážitkov a relaxačných procedúr. Blondínka počas jednej z masáží odhodila vrchný diel plaviek a ochotne zapózovala prítomnému fotografovi.  

Veronika Stýblová si počas dovolenky v Egypte užila masáž. Hoci bola odhalená, objektív fotoaparátu jej vôbec nevadil.
Zobraziť galériu (10)
Veronika Stýblová si počas dovolenky v Egypte užila masáž. Hoci bola odhalená, objektív fotoaparátu jej vôbec nevadil.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu