Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Šťavnaté krivky, úsporné bikiny: Pozrite na obnažené superstaristky!

SuperStaristky predviedli svoje krivky v úsporných bikinách. Zobraziť galériu (16)
SuperStaristky predviedli svoje krivky v úsporných bikinách.

EGYPT – Ukázali svoje prednosti! Semifinalisti speváckej šou SuperStar sa len pred pár dňami vrátili zo spoločnej dovolenky, ktorú absolvovali v egyptskej Hurghade. Tam si okrem oddychu naplno užili aj slnečné lúče. Tie ich prinútili zhodiť zo seba šaty a navliecť sa do plaviek. Pri pohľade na postavičky mladých slečien je vidno, že každá z nich je iná. Spoločné však majú to, že sú zaoblené na tých správnych miestach.

Žiadne vychrtliny! Kým súťaže krásy sú určené ženám a mužom s ideálnymi figúrami, šou SuperStar je hlavne o speve. Veľký podiel na úspechu nádejného umelca má však často aj celkový imidž a osobnosť. Skupinka aktuálnych semifinalistov je preto očividne namiešaná tak, aby si na svoje mohol prísť každý.

Tzv. všehochuťou sú aj figúry jednotlivých dievčat zo súťaže. Budúce speváčky nám svoje krivky predviedli v rámci nedávnej dovolenky, ktorú všetci adepti na titul SuperStar absolvovali v slnečnom Egypte. Išlo o poslednú relaxačnú zábavku, pretože od nedele ich už čakajú živé prenosy a poriadne vypätie. 

Semifinalisti mali na načerpanie síl celý týždeň, na ktorý tak skoro nezabudnú. „Ubytovaní boli v luxusnom päťhviezdičkovom hoteli. Ich program bol naozaj pestrý. Za všetky aktivity možno spomenúť rôzne masáže a procedúry, výlet na štvorkolkách, či plavbu loďou,“ dozvedeli sme sa zo zákulisia súťaže. Medzi jednotlivými súpermi dokonca začali vznikať nové kamarátstva. A s najväčšou pravdepodobnosťou máme na obzore ďalší zamilovaný párik, ktorý sa v týchto projektoch stáva pomaly už samozrejmosťou.

Galéria: SuperStaristi si užili dovolenku v Egypte.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu