Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Krásna Slovenka zo SuperStar chce byť novou Miss: Týmto telom plánuje preraziť!

Po tom, čo sa Ľubomíra Hanušíková objavila v SuperStar, šťastie skúša aj v súťaži krásy. Zobraziť galériu (19)
Po tom, čo sa Ľubomíra Hanušíková objavila v SuperStar, šťastie skúša aj v súťaži krásy.

BRATISLAVA - Skúša šťastie v ďalšej súťaži! V sobotu sa v našom hlavnom meste uskutočnil posledný kasting do súťaže Miss Universe SR 2013. Do Bratislavy prišlo množstvo krásnych dievčat z rôznych kútov Slovenska. Zaujímavé je, že šťastie vyskúšala aj Prešovčanka Ľubomíra Hanušíková (18), ktorej atraktívnu vizáž ocenili v markizáckej SuperStar porotcovia Paľo Habera a Ondřej Soukup. Stane sa z nej nová kráľovná krásy? Predpoklady na to má.

Chcete vedieť, aké najčastejšie chyby robia adeptky na Miss? Dozviete sa TU.

Aj cici, aj rici! Na bratislavský kasting do súťaže Miss Universe SR 2013 sa opäť nahrnulo množstvo adeptiek. Niektoré na prvý pohľad zaujali krásnou tváričkou či peknou postavou, iné zas šokovali možno až prehnaným sebavedomím.

Riaditeľka Silvia Lakatošová sa už v minulosti netajila tým, že dnešným dievčatám by odporučila viac cvičiť. Aj tie štíhle totiž často nemajú pevné postavy, ale nepekne ochabnuté svalstvo či celulitídu. Pred samotným kastingom vyzývala šéfka súťaže slečny k tomu, aby si obliekli plavky, ktoré im vytvárajú dobrú figúru. Upozorňovala aj na to, aby neprišli s neumytými vlasmi. 

Tieto rady si zobrala k srdcu aj Ľubomíra Hanušíková. Na bratislavský kasting dorazila mladá Prešovčanka upravená a dobre naladená. Zatiaľ čo v SuperStar jej peknú tváričku neocenila porotkyňa Ewa Farna, pretože na ňu žiarlila, v súťaži krásy má predpoklady postúpiť medzi finálovú zostavu. V sobotných večerných hodinách totiž porota vybrala vhodné semifinalistky, ktoré v utorok odchádzajú na sústredenie. Počas neho sa vyformuje konečná podoba tohtoročných adeptiek na zisk titulu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu