Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Prísny kat Habera: Toto by ste od neho nečakali!

Krehká blondínka Ladislava prebudila v Haberovi jeho dobrú stránku. Zobraziť galériu (10)
Krehká blondínka Ladislava prebudila v Haberovi jeho dobrú stránku.

BRATISLAVA - Džentlmen?! Paľo Habera (50) si v SuperStar vybudoval povesť nekompromisného kata. K súťažiacim je tvrdý a nemá s nimi zľutovanie, či ide o mužov alebo ženy. V druhom divadelnom kole sa napríklad účastníkom šou posmieval, že on sa na rozdiel od nich vyspal naozaj dobre. V tejto súvislosti teda naozaj prekvapilo jeho gesto voči nežnej blondínke.

Paľo Habera je ten, ktorého sa bojí veľká väčšina ľudí, ktorí sa zúčastňujú kastingov na SuperStar. Tvrdý porotca si svoju povesť udržiava aj nekompromisnými výrokmi a tiež nemá problém robiť si z niektorých účastníkov kruté žarty.

Druhé divadelné kolo tiež začalo v podobnom duchu. Stovka postupujúcich takmer počas celej noci nacvičovala piesne, no napriek tomu ich štáb nemilosrdne zobudil krátko po piatej hodine. „Rád by som vám povedal, že my sme spali dobre,” zahlásil necitlivo hneď po príchode na pódium Habera.

No zdá sa, že niektoré sladké tváričky z neho dokážu vydolovať aj tú príjemnejšiu stránku. Ladislava Maníčková patrí ku krehkým blondínkam, voči ktorým zrejme ani Paľo nezostáva chladným. Ako jedinú ju totiž poľutoval kvôli podmienkam, v akých sa nakrúcala Dlhá cesta.

„Je ti zima, že?” spýtal sa s účasťou. A potom spravil to, čo by Ladislavu nenapadlo ani vo sne. „Môžete mi dať moju vetrovku, prosím?” zakričal na štáb a džentlmensky mladú učiteľku zahalil do vlastnej bundy. Tá to patrične ocenila. „Najviac ma potešilo, keď mi dal Paľo Habera vetrovku a trošku ma to zahrialo - to ma najviac potešilo na tej debate,” prezradila Maníčková. Zdá sa, že pekné blondínky s dobrým hlasom robia s týmto spevákom divy.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu