Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Nafúknuté pery našej krásky: Prehnala to už aj Anita Soul!

Anita Soul zaskočila svojich priateľov neprirodzene veľkými perami. Zobraziť galériu (11)
Anita Soul zaskočila svojich priateľov neprirodzene veľkými perami.

BRATISLAVA – Aj ona podľahla! Modelka Silvia Kucherenko (30) už očividne nie je jedinou známou dámou, ktorá túži po čo najširšom úsmeve. Najnovšie sa do radu fanúšičok maxipier zaradila aj speváčka Anita Soul (27). Tmavovláska totiž svojich priateľov na sociálnej sieti zaskočila fotografiou, na ktorej vyzerá tak, akoby práve podstúpila „skrášľujúci” zákrok.

Nech sú čo najväčšie! Tohto hesla sa pri objeme svojich pier držia viaceré známe dámy nášho šoubiznisu. Jednoznačne najvýraznejšie ich má modelka Silvia Kucherenko. Slušnou konkurenciou pre ňu sú však napríklad aj playmate Eva Cifrová, Andrea Heringhová, dcéra Richarda Müllera – Ema, alebo aj Miss Slovensko 2007 Veronika Husárová. Niektoré zo spomínaných si však k veľkosti svojich úst dopomohli hlavne tak, že podstúpili zákrok na niektorej z kliník krásy.

Podobné špekulácie sa najnovšie rozvírili aj okolo Anity Soul. Speváčka má síce už od prírody plné pery, v poslednej dobe však pôsobia dojmom, akoby sa jej ešte zväčšili. No umelkyňa akékoľvek estetické vylepšenie pomocou botoxu či iných látok popiera. „Pery sú moje, bez zásahu. Správny rúž a kontúrka dokážu zázraky,“ prezradila nám svoj kozmetický trik speváčka. „Samozrejme, základ musí byť, taký rúž ešte nevymysleli,“ dodala. Čo hovoríte na to, že sa známe ženy pokúšajú akýmkoľvek spôsobom docieliť čo najväčší objem pier?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu