Piatok31. máj 2024, meniny má Petrana, Petronela, Nela, zajtra Žaneta

Prerobená Cifrová: Nafúknuté pery vyrážajú dych!

Eva Cifrová Zobraziť galériu (8)
Eva Cifrová

BRATISLAVA – Nedá sa od nich zrak odtrhnúť! Bývalá playmate Eva Cifrová (28), ktorá na štvrtkovej módnej prehliadke predvádzala exkluzívne kabelky, zaujala svojím výzorom viac ako prezentovaný tovar. Jej pery totiž pôsobili o dosť väčšie než v minulosti. Nechala si ich opäť „prifúknuť”?!

Nafúknuté prsia i pery! Bývalá playmate a modelka Eva Cifrová sa čoraz viac podobá na svoju kolegyňu Silviu Kucherenko. Obe blondínky sa zviditeľnili predovšetkým plastickými operáciami svojich pŕs. Rovnako tak si dali vylepšiť aj iné časti tela. Viditeľné sú predovšetkým ich zväčšené pery.

A práve ústa bývalej playmate zaujali prítomných hostí na štvrtkovej módnej prehliadke v Redute oveľa viac ako predvádzané modely.  Vyzerali väčšie a plnšie ako v minulosti. Zaujímalo nás preto, či Eva podstúpila nejaký zákrok, alebo väčší objem úst spôsobil iba nejaký vizážistický trik s leskom na pery.

Topky.sk zistili, že Cifrová sa pred pár dňami naozaj nechala vylepšiť na klinike estetickej chirurgie v Pezinku. „Dala som si iba trošku  napichať kyselinu hyaluronovú do oblasti nosovo-ústnej ryhy. Na osvieženie pleti. Pery nemám zväčšené. Asi dva roky som s nimi nič nerobila. Keby to bolo väčšie, už by to bolo naozaj extrémne a vulgárne,“ sebakriticky priznala blondínka, ktorá sa už nechystá v ničom chirurgicky vylepšovať. „Nemám pocit, že by som potrebovala na sebe teraz niečo vylepšiť. Možno, keď budem staršia,“ dodala Cifrová. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu