Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

ExVyVolená Linda (29): Vyzerá ako štyridsiatnička s napumpovanými perami!

Linda Drevenková so svojim vzhľadom rada experimentuje, no tentokrát sa jej to veľmi nepodarilo. Zobraziť galériu (7)
Linda Drevenková so svojim vzhľadom rada experimentuje, no tentokrát sa jej to veľmi nepodarilo. (Zdroj: Facebook)

NOVÉ ZÁMKY – Je to vôbec ona? Víťazka prvých VyVolených Linda Drevenková (29) sa za 7 rokov od skončenia šou zmenila na nepoznanie. Príkladom je záber z nedávneho žúru - na fotografii vyzerá o desať rokov staršie. K veku jej pridali aj opticky nafúknuté pery. Išlo len o nevydarené líčenie alebo podstúpila nejaký zákrok?

Prostorekú Lindu Drevenkovú si mnohí pamätajú z jojkárskej reality šou VyVolení. Mladé krásne dievča z Nových Zámkov si svojim jemným maďarským prízvukom a bláznivým prístupom k životu získalo divákov natoľko, že celú súťaž napokon vyhralo. V tom čase sa iba 22-ročná kozmetička tešila z výhry 11 miliónov korún.

Odvtedy však prešlo 7 rokov a mnoho sa v Lindinom živote zmenilo. Najviac azda jej výzor. Nie je žiadnym tajomstvom, že so svojím vzhľadom v posledných rokoch rada experimentovala. Z tmavej dlhovlásky sa zmenila na nakrátko ostrihanú ryšavku. Skúsila to aj ako blondínka, čo spôsobilo, že pripomínala Marilyn Monroe. Tento úlet jej však vydržal iba pár mesiacov a dnes je z nej opäť brunetka.

Najnovšie sa však mladá Novozámočanka nie práve najšťastnejšie pohrala s vizážou svojej tváre. Na fotkách, ktorými sa pochválila na sociálnej sieti Facebook, rozhodne nevyzerá na svoj vek. Tmavé vyčesané vlasy a zvláštne líčenie z nej robia dámu v rokoch. Na veku jej pridali aj o číslo väčšie ústa, ktoré si zvýraznila rúžom. „Pery sa dajú zväčšiť aj prirodzene. Nie tie nechutné huby, čo majú podaktoré fešandy,“ komentovala príspevok Linda, čím sa snažila vyvrátiť akékoľvek dohady o tom, že by podstúpila nejaký chirurgický zákrok. Či už nejaký absolvovala alebo nie, v túto chvíľu nie je úplne jasné. Faktom však zostáva, že už rozhodne nepripomína to mladé dievča z reality šou. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu