Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Naj plastiky roka: Haklovej odsatý zadok, Müllerovej veľké pery a Minárikovej melóny!

Playmate Jana Mináriková  (vľavo) sa so silikónmi zastavila tento rok na veľkosti č. 9. Farmárka Monika Haklová podstúpila liposukciu zadku a modelke Eme Müllerovej sa nápadne zväčšili pery. Zobraziť galériu (10)
Playmate Jana Mináriková (vľavo) sa so silikónmi zastavila tento rok na veľkosti č. 9. Farmárka Monika Haklová podstúpila liposukciu zadku a modelke Eme Müllerovej sa nápadne zväčšili pery. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - Kde nebola príroda práve najštedrejšia, tam to vyrieši odborník naslovovzatý! Týmto tvrdením sa každým rokom riadi čoraz viac známych osobností. Tie slovenské nie sú výnimkou. Aké chirurgické zákroky či iné vylepšenia podstúpili v roku 2012 dámy zo slovenského šoubiznisu?

Naj plastiky roka: Haklovej
Zobraziť galériu (10)

Veronika Husárová, Miss Slovensko 2007

Bývalá kráľovná krásy bola dlho nespokojná so svojím nosom. No k plastickej operácii ju vraj dohnal až úraz pri lyžovaní, ktorý si vyžadoval korekciu prepážky. O pár mesiacov neskôr podstúpila nechirurgický skrášľovací zákrok - nechala si napichať pery. 

Naj plastiky roka: Haklovej
Zobraziť galériu (10)

Ema Müllerová, modelka

Dcéra Sone Müllerovej a Richarda Müllera si koncom roka dala zrejme zväčšiť pery. Naznačuje to záber, ktorý Ema zverejnila na svojom Facebooku. Modelkina mama však akýkoľvek skrášľovací zákrok popiera. Dcéra vraj zdedila pery po nej.  

Mináriková - natáčanie videoklipu
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: Foto: Marko Erd a Carat Agency)

Jana Mináriková, playmate

Výstredná blondínka sa v minulosti už dvakrát zverila do rúk plastických chirurgov, aby jej pomocou silikónových implantátov zväčšili prsia. V súčasnosti sa pýši mega deviatkami, ktoré jej zaručili titul "Najväčšie vnady slovenského šoubiznisu". V januári ju však plánuje tromfnúť Zuzana Plačková známa z reality šou Hotel Paradise. Tá si chce nechať implantovať 1000 ml silikóny, čo sú zhruba desiatky.  

Stanka Pavolová.
Zobraziť galériu (10)

Stanislava Pavolová, moderátorka

Tvár jojkárskeho Top Star magazínu si tento rok tiež dala upraviť svoj noštek plastickým chirurgom. Podľa vlastných slov sa však rozhodla pre zákrok viac-menej nedobrovoľne. Podobne ako v prípade Veroniky Husárovej mal byť príčinou úraz na lyžiach, po ktorom bola nevyhnutná operácia. 

Naj plastiky roka: Haklovej
Zobraziť galériu (10)

Zuzana Vačková, herečka

Známej Alicke z Paneláku sa tiež tento rok poriadne nafúkli prsia. Na jednej bratislavskej akcii sa ukázala v tope, ktorý odhaľoval plnšie a okrúhlejšie vnady než na aké sme boli v jej prípade zvyknutí. Sama však zákrok nepotvrdila. 

Natáčanie videoklipu skupiny LeRa
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: Foto: Ján Zemiar)

Nikola Weiterová, fitneska

Dcéra známeho repeťáka Otta Weitera, ktorá sa zviditeľnila úspechmi vo fitnes či klipom Sexy Lady, absolvovala začiatkom roka 2012 plastickú operáciu pŕs. Ako sama povedala, kvôli posilňovaniu prišla o svoje prirodzené vnady, preto sa rozhodla pre implantáty. 

Naj plastiky roka: Haklovej
Zobraziť galériu (10)

Martina Gavriely, moderátorka

Tvár jojkárskej šou Hotel Paradise musela v júli podstúpiť plastickú operáciu, pri ktorej jej vymenili jedenásť rokov staré silikóny. Pri pravidelnej lekárskej kontrole vzniklo totiž podozrenie na prasklinu v implantáte. 

Haklova liposukcia
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: Foto: Esthetic, archiv MH)

Monika Haklová, farmárka

Blondínka známa z druhej série markizáckej Farmy počas pobytu na statku dosť pribrala. To sa odzrkadlilo najmä na jej bokoch a stehnách. Začiatkom októbra sa preto rozhodla podstúpiť laserovú liposukciu. 

Naj plastiky roka: Haklovej
Zobraziť galériu (10)

Gabriela Drobová, riaditeľka módnej televízie

Šéfka Fashion TV patrí k ženám, ktoré sa o seba príkladne starajú. No keďže jej príroda nadelila mierne problematickú pleť, k jej zlepšeniu občas pomáhajú odborníci. Koncom septembra podstúpila ošetrenie tváre špeciálnym laserovým prístrojom a následne si nechala vpichnúť botulotoxín do čela. Ten slúži ako prevencia proti vráskam. 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu