Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Kollárova milenka Heringhová šokuje Čechov: Obrovské pery a vnady!

Andrea Heringhová Čechov jednoznačne zaujala. Zobraziť galériu (9)
Andrea Heringhová Čechov jednoznačne zaujala.

PRAHA - Zostali zarazení! Partnerka podnikateľa Borisa Kollára (46), Andrea Heringhová (30), sa najnovšie presunula za prácou k našim západným susedom. V Prahe nafotila luxusný módny katalóg a vyskúšala si aj rolu manekýnky - na módnej šou predviedla kolekciu šiat istej českej návrhárky. Prítomní hostia nevedeli spustiť oči z odhaleného poprsia bývalej playmate a jej veľkých pier.

Zaujala! Andrea Heringhová je zrejme na najlepšej ceste uchytiť sa v Prahe. Okrem fotenia do luxusného časopisu pre boháčov tam už absolvovala aj menšiu módnu prehliadku. Spolu s bývalou miss Janou Doležalovou predvádzala honosné modely.

A bolo sa na čo pozerať! Niektoré róby totiž veľkoryso poukazovali na ich pôvaby, najmä Heringhovej vylepšené prsia. Pri jedných šatách to dokonca vyzeralo tak, že jej už-už spadnú z vnád. Ako píše český server Super.cz, obe dámy boli tak provokatívne, že sa pánom zahmlievali okuliare a ženy omdlievali závisťou. „Bolo to veľmi uvoľnené, atmosféra priateľská a som rada, že spolupracujem so Soňou Hlaváčkovou,” opísala nám playmate svoje pocity.

Odhalené prsia však neboli tým jediným, čím Andrea pútala pozornosť. Keďže v Čechách je neznámou modelkou,  všetci si lámali hlavu nad tým, či má šikovne nalíčené pery alebo sú jej ústa výsledkom estetického zákroku. Dokonca ju v tejto súvislosti prirovnali k bývalej  pornoherečke Dolly Buster. Heringhová bola určite "nadšená"...

Kollárova milenka Heringhová šokuje
Zobraziť galériu (9)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu