Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Prekvapivý pohľad na tvár Anity Soul: Preboha, čo to so sebou porobila?!

Zmenená Anita Soul s novým šperkom na tvári. Zobraziť galériu (8)
Zmenená Anita Soul s novým šperkom na tvári.

BRATISLAVA – Fúha, to chcelo odvahu! Speváčka Anita Bertóková, známa ako Anita Soul (29), sa nedávno popýšila na svojej facebookovej stránke novým šperkom. Ide o naozaj netradičný kúsok, ktorý doslova vyráža dych. Jedna časť kovovej ozdoby je totiž navlečená priamo na zube, druhá zapichnutá v uchu. Atypický módny doplnok vyvolal rozporuplnú diskusiu medzi jej fanúšikmi.

Štýlová alebo dogabaná? Okázalé šperky na zuby, ktoré  sa volajú grillz, miluje nielen svetová ikona Madonna, ale najnovšie aj slovenská speváčka Anita Soul. Tá je známa napríklad zo šou Bailando, Hit storočia alebo Môj najmilší hit. Interpretka patrí k prvým kráskam nášho šoubiznisu, ktoré prepadli spomínanému hip-hoperskému trendu.

Svoj úsmev teda tmavovláska „vyzdobila“ zlatým príveskom, ktorý môže byť aj z diamantov alebo z iných drahých kameňov. Zaujímalo nás, kde doplnok objavila a čo ju na ňom zaujalo. „Grillz nosili už dávno v Amerike raperi a hip-hopoví stúpenci. Aj keď osobne si myslím, že takéto ozdoby majú omnoho staršie korene niekde v Afrike a v Egypte. Páčia sa mi šperky a takéto obzvlášť. Vyrobil mi ich môj dobrý kamarát Jozef, ktorý ich začal tvoriť na Slovensku ako prvý a zatiaľ jediný. Myslím, že sa dokonale hodí k mojej osobe a cítim sa s tým úplne krásne. Aj ľuďom okolo mňa sa páči,“ prezradila speváčka, ktorá je z novej tvárovej dekorácie nadšená. 

Hoci jej šperk mnoho fanúšikov na sociálnej sieti pochválilo, našli sa aj takí, ktorým sa jej ozdoba vyslovene hnusila. Pod zábery, na ktorých pózuje s netradičným doplnkom, napísali, že je to hrôza. Vraj stratila nielen zo svojej krásy, ale aj sexepílu. „Ak moji fanúšikovia tvrdia, že sa im to nepáči, je to len vec vkusu. Keď si niekto dá na vystúpenie pyžamo a mne sa to nepáči, to neznamená, že to nie je dobré. Každý má iný vkus,“ odvetila Anita Soul, ktorú takto „skrášlenú“ zrejme budeme môcť často vídať na jej vystúpeniach.

Anita Soul
Zobraziť galériu (8)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu