Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Skutočne zlá FOTO Kucherenko: Úsmev na pol tváre!

Silvia Kucherenko si svoje obrovské pery rada zvýrazňuje. Zobraziť galériu (6)
Silvia Kucherenko si svoje obrovské pery rada zvýrazňuje.

BRATISLAVA – Tak toto je extrém! Modelka Silvia Kucherenko (29) je špecifická vďaka obrovským perám, ktoré sa jednoducho nedajú prehliadnuť. Kvôli tomu je blondínka pomerne často terčom posmechu. Ťažkú hlavu si ale z kritiky nerobí. Svoje „ústočká“ si dokonca s veľkou obľubou ešte zvýrazňuje. Nečudo, že na niektorých záberoch to potom vyzerá tak, že ich má od ucha k uchu!

K modelke Silvii Kucherenko už neodmysliteľne patria neprirodzene nafúknuté pery. Istý čas sa na nich zabávala napríklad aj moderátorka Adela Banášová vo svojej šou. Rodáčka z východného Slovenska od moderátorky v tom čase požadovala verejné ospravedlnenie a  kvôli nemiestnym žartom ju chcela dokonca zažalovať.

Svojimi perami sa Silvia aj napriek nelichotivým reakciám veľmi rada pýši. Svedčí o tom aj odkaz, ktorý nedávno napísala na svojom profile na sociálnej sieti. „Pred časom sa ma niekto spýtal, čo sa mi na mne páči najviac. Samozrejme moje pery,“ uviedla blonďavá modelka. A nezabudla priložiť svoju fotografiu s poriadne našpúlenými ústami.

Pri pohľade na iný záber však vidno, že Kucherenko to so svojou pýchou občas preženie. Sýta farba a lesk na perách ich totiž ešte viac zvýrazní. Nečudo, že mnohí potom blondínku prirovnávajú ku káčatku alebo sa smejú, že má ústa značky Michelin. Čo si o jej perách myslíte vy?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu