Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Divočina po Slávikovi: Herečka Minichová skončila na zemi, naháč na parkete!

Herečka Milena Minichová to na parkete poriadne rozbalila. Nezaostával za ňou ani odvážlivec, ktorý zo seba zhodil tričko. Šál však zostal. Zobraziť galériu (21)
Herečka Milena Minichová to na parkete poriadne rozbalila. Nezaostával za ňou ani odvážlivec, ktorý zo seba zhodil tričko. Šál však zostal. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA – Dlhá noc! Nedeľný večer patril odovzdávaniu hudobných cien Slávik 2012. Po skončení prenosu sa držitelia ocenení presunuli spolu s kolegami zo šoubiznisu do jedného z bratislavských hotelov, kde oslavovali sladkú chuť víťazstva. Azda najviac pozornosti na seba počas párty pútala herečka Milena Minichová (30). Blondínka to na tanečnom parkete roztočila tak, akoby sama získala nejakú sošku. Vo výstrednosti však nezaostával ani hosť, ktorý vo víre tanca odhodil vrchnú časť oblečenia a premával sa po parkete "hore bez".

Galéria: Niektorí hostia to na párty po odovzdaní ocenení Slávik 2012 trochu prepískli. Pozrite si fotoreportáž zo žúru.

Hudobné ceny Slávik 2012 sú rozdané! Po slávnostnej udalosti sa v nedeľu večer konala párty, ktorej sa zúčastnilo mnoho známych tvárí slovenského šoubiznisu. Prominenti sa poriadne uvoľnili. Alkohol tiekol potokom, žúrovalo sa do skorých ranných hodín.

Do kategórie najodviazanejších hostí môžeme pokojne zaradiť Milenu Minichovú známu napríklad zo seriálu Druhý dych. Párty si užívala plnými dúškami. Sexi dračica striedala na parkete jedného partnera za druhým. Nechýbali ani odvážne kreácie, ktoré vyzerali ako vystrihnuté z Hriešneho tanca. Na herečkinej nálade sa neodrážal ani fakt, že sa v súvislosti s jej manželstvom s Andrejom Maťkom už dlhšie skloňuje slovo kríza či dokonca rozvod.

Zahanbiť sa však počas večera nedalo ani mužské osadenstvo. Aj páni odvážne krepčili. Ohurovali nielen odvážnymi choreografiami á la paródia na Let´s Dance, ale aj striptérskymi kúskami. Jedným z najväčších parketových levov bol hosť, ktorého atmosféra večera pohltila natoľko, že vo víre tanca a zrejme aj poldecákov odhodil spolu so zábranami vrchný diel oblečenia. Po parkete sa potom premával bez trička. Šál mu však ako módny doplnok zostal.

Ďalší z pozvaných pánov sa síce nevyzliekal, no pozornosť priťahoval tiež. A to vďaka kreatívnemu outfitu. Na elegantnú košeľu si navliekol biele tričko s vytlačenou podobizňou Jara Slávika. Na tom by nebolo nič až také zvláštne, keby záber nepochádzal z producentovho "slávneho" filmu pre dospelých. „Absolútny Slávik,“ znel provokačný, no zároveň nápaditý nápis nad fotkou.

Čítajte tiež:

Mirgová šokovala hostí nahými prsiami, najkrajšiu Slovenku zradili minišaty!

Slávik 2012: Absolútnym víťazom je Desmod, prišiel aj starý ujo!

Šoky na Slávikovi: Nahý Kuly a unikátny trapas Lelkesovcov!

Celeste Buckingham: Objav roka chystá nový singel so sestrou!

Galéria: Čo sa dialo, keď boli vypnuté kamery? Pozrite si fotoreportáž zo zákulisia Slávika 2012

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu