Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Za trapas Lelkesovcov môže Záblacká: Takto sa verejne kajá!

Oľga Záblacká sa manželom Lelkesovcom verejne ospravedlnila. Zobraziť galériu (6)
Oľga Záblacká sa manželom Lelkesovcom verejne ospravedlnila.

BRATISLAVA – Sype si popol na hlavu! Počas nedeľňajšieho Slávika 2012 sa stal manželom Sise (47) a Jurajovi (61) Lelkesovcom trapas, aký v histórii hudobnej ankety nemá obdobu. Dvojica oznámila meno držiteľa bronzovej sošky v kategórii spevák ešte predtým, než vôbec zaznela nominácia. V súvislosti s týmto prešľapom vzala všetku vinu na seba Oľga Záblacká (49), ktorá mala podujatie na starosti z pozície dramaturgičky.

Sisa a Juraj Lelkesovci v nedeľu zatienili svojim prešľapom aj samotných držiteľov sošiek. Počas ich scénky sa totiž stal v priamom prenose trapas, ktorý Richard Müller označil trefným komentárom: „Tak toto sme ešte nezažili, že?“ Problém nastal v tom, že dvojica vyhlásila jeho umiestnenie na bronzovej priečke v kategórii spevák ešte predtým, než vôbec zazneli nominácie. Manželia sa po tomto faux pas pobrali späť do hľadiska. Dlho sa tam však neohriali – odišli ešte pred skončením prenosu. Nedorazili ani na následnú párty.

Ako sme sa od Sisy v súvislosti s prešľapom dozvedeli, chyba bola na strane tvorcov. Tí ich vraj dopredu neinformovali, ako bude samotné odovzdávanie ocenenia prebiehať. Za to je na nich poriadne naštvaná. Juraj Lelkes dokonca na stredu zvolal tlačovú konferenciu v sídle poisťovne, ktorej šéfuje. Chce sa vyjadriť ku vzniknutej kauze.

To, že je pohoršenie dvojice na mieste, priznáva aj Oľga Záblacká. Tá ako dramaturgička Slávika zobrala celú vinu za trapas na svoje ramená. Do médií rozposlala vyjadrenie, v ktorom si sype popol na hlavu. „Hlboko sa ospravedlňujem v mene celého kreatívneho tímu manželom Sise a Jurajovi Lelkesovcom za faux pas, ktoré nastalo pri odovzdávaní bronzového Slávika v kategórii spevák. Žiaľ, chyba nastala na našej strane. Mali sme vedomosť, že sú dostatočne informovaní o všetkých detailoch a o tom, že pred odovzdaním sošky zaznejú nominácie. Ospravedlňujem sa tiež Richardovi Müllerovi, ktorého sa preberanie tejto ceny priamo týkalo,“ napísala Záblacká kajúcne.

VIDEO: No a takto nejako vyzerala nešťastná scénka manželov Lelkesovcov.

Lelkesovci

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu