Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Slovenská herečka prekvapuje: Po rozvode dieťa s novým mužom!

Milena Minichová nosí pod srdcom svoje prvé dieťatko. Jeho otcom je herečkin partner Peter Florek. Zobraziť galériu (9)
Milena Minichová nosí pod srdcom svoje prvé dieťatko. Jeho otcom je herečkin partner Peter Florek.

BRATISLAVA – Dobieha zameškané?! Život herečky Mileny Minichovej (31) je v poslednom období plný noviniek. Blondínka sa v priebehu tohto roka nielenže stihla rozviesť s podnikateľom Andrejom Maťkom, no našla si aj nového partnera. Je ním Peter Florek a dokonca s ním už aj čaká dieťa.

Zakladá si rodinku! Začiatkom roka sme vás na topkách informovali, že herečke Milene Minichovej skrachovalo manželstvo s podnikateľom Andrejom Maťkom. Dvojica sa síce viackrát usilovala svoj vzťah zachrániť, no všetky snahy boli márne. Ako sa však zdá, za stroskotaným zväzkom dlho nesmútila. Milena totiž už nejaký ten mesiac randí s novým priateľom, automobilovým pretekárom Petrom Florekom.

Hoci sa párik pozná relatívne krátko - zhruba pol roka, svoj vzťah neberie len ako románik. Svedčí o tom aj fakt, že podľa našich zistení nosí herečka pod srdcom svoje prvé dieťatko. Keď sme si túto informáciu chceli overiť priamo u nej, reagovala vyhýbavo. „Zatiaľ o tom nechcem rozprávať,” poznamenala Minichová, ktorá podľa našich informácií ešte neprekonala prvý trimester.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu