Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Minichovej z Druhého dychu krachuje manželstvo: Tajná dovolenka s milencom?!

Milostný život Mileny Minichovej je poriadne komplikovaný. Zobraziť galériu (7)
Milostný život Mileny Minichovej je poriadne komplikovaný.

BRATISLAVA – Poriadny zmätok! Hoci je herečka Milena Minichová (30) vydatá už viac ako rok, nedá sa o nej povedať, že žije usporiadaným a rodinným spôsobom života. Jej súkromie je poriadne komplikované. A to najmä manželstvo. Hoci sa podľa našich informácií snažili s partnerom Andrejom Maťkom viackrát zachrániť ich zväzok, napriek tomu vraj boli neúspešní. Začiatok tohto roka dokonca umelkyňa údajne vítala už v náručí iného chlapa počas dovolenky v Austrálii.

Zdá sa, že Milena Minichová žije svojim povolaním herečky tak intenzívne, že už aj jej súkromie pripomína chvíľkami scenár nejakého filmu. Nedávno totiž jej manželstvo s podnikateľom Andrejom Maťkom pôsobilo navonok ako harmonický zväzok, no dnes už je všetko inak. Dvojica sa podľa všetkého rozvádza (ak sa už nerozviedla, pozn. red.) a herečka už vraj má za svojho partnera náhradu.

Košičanka prežila koniec uplynulého roka na dovolenke v Austrálii, kde jej podľa našich informácií robil spoločnosť aj milenec. „Je to úplne perfektná krajina. Veľmi mi učarovala,“ neskrývala svoje nadšenie z pobytu herečka, ktorá sa za oddychom vydala podľa vlastných slov spoločne s partiou kamarátov. Naše zistenia o tom, že medzi skupinkou bol tiež jej nový partner, však popierala. „Máte nejaký dôkaz?!“ reagovala podráždene Milena. „Nemám momentálne nikoho. O mojom súkromí sa toho popísalo toľko, že sa k nemu nechcem už vyjadrovať,“ dodala.

Keď sme poukázali na to, že možno by bolo správne konečne uviesť veci na pravú mieru, reagovala na tému rozvodu a novej lásky o čosi zmierlivejšie. „Momentálne je to všetko v procese. Ak budem mať nejaké vyjadrenie, tak vám ho dám. Ozvite sa mi o týždeň,“ poznamenala Minichová, ktorá sa tiež odvolávala na to, že debata na túto tému by ju pred premiérou muzikálu Rent, v ktorom stvárňuje jednu z hlavných postáv, mohla rozhodiť.

Po slávnostnom predstavení spomínanej hry sme sa jej na recepcii spýtali, prečo jej nerobil manžel Andrej spoločnosť. „No comment,“ poznamenala stroho. Ani po pár dňoch však herečka nebola zhovorčivejšia. Napriek tomu, že prisľúbila, že sa k téme rozvodu vyjadrí, nestalo sa tak. Viackrát sa vyhovorila na pracovné povinnosti.

V súvislosti s krachom vzťahu drží bobríka mlčanlivosti aj herečkin partner Andrej Maťko. „Ďakujem za váš dopyt. Samozrejme sa vám nebudem vyjadrovať k môjmu súkromnému životu,“  reagoval slušne na naše otázky podnikateľ.

Minichová však v nedávnom rozhovore pre markizácky Reflex potvrdila, že je vo svojich citoch skutočne nestála. „Ja sa možno ešte zopárkrát v živote vydám a rozvediem. Mne ide o to, že čo hrám, že čo dokážem pred tou kamerou,“ poznamenala brunetka, ktorá si zrejme neuvedomuje, že reálny život je o niečom inom než film či divadelná hra. 

Milena Minichová sa za podnikateľa Andreja Maťka vydala koncom roka 2011. Dvojica sa pre tento závažný životný krok rozhodla len po roku známosti. Necelé tri mesiace od svadby sa však začalo špekulovať o rozvode. Hoci herečka akékoľvek problémy vo vzťahu popierala, koncom februára 2012 bola pristihnutá pri tom, ako sa pod rúškom noci vášnivo bozkáva v aute s kaderníkom Igorom Novosadom. Zdá sa však, že podnikateľ svojej žene neveru odpustil. V lete dokonca spoločne absolvovali medové týždne na Maledivách. 

Tip: Pozrite si seriál Druhý dych. Presný čas vysielania nájdete na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu