Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Tajný plán Markízy: Vieme, čo chcú spraviť s Pociskovou!

Búrlivé víno patrí k najsledovanejším seriálom súčasnosti. Vedenie Markízy sa preto rozhodlo, že presunie Nelu Pociskovú a Juraja Loja do hlavného vysielacieho času. Zobraziť galériu (6)
Búrlivé víno patrí k najsledovanejším seriálom súčasnosti. Vedenie Markízy sa preto rozhodlo, že presunie Nelu Pociskovú a Juraja Loja do hlavného vysielacieho času. (Zdroj: TV MARKÍZA)

Bratislava - Nečakaný krok! Romantický seriál Búrlivé víno sa na obrazovkách Markízy objavuje len necelé tri mesiace, no za ten čas si stihol vybudovať poriadne veľkú divácku základňu. Vedenie televízie sa preto rozhodlo tento tromf využiť v boji s konkurenciou. Projekt, ktorého ústrednými postavami sú Nela Pocisková (22) a Juraj Loj (29), nasadí do boja s ďalším obľúbeným počinom - jojkárskym Panelákom. Podarí sa v Záhorskej Bystrici odrovnať konkurenciu z Koliby? U herečky sme zisťovali, či sa neobáva straty divákov.

Reláciu o varení s názvom Bez servítky vystriedal v tomto roku na obrazovkách televízie Markíza romantický seriál Búrlivé víno. Jeho hlavnými hviezdami sú Nela Pocisková a Juraj Loj. Príbeh znepriatelených rodín si za necelé tri mesiace vysielania získal poriadne veľkú základňu skalných fanúšikov. Tí si počas pracovného týždňa pravidelne zapínajú o 18:00 svoju slovenskú "telenovelu". To však už nepotrvá dlho.

Ako sme zistili, televízia zo Záhorskej Bystrice sa chystá urobiť od 1. apríla poriadnu zmenu vo vysielacej štruktúre. Vedenie sa rozhodlo presunúť Búrlivé víno do hlavného vysielacieho času, čím bude priamo konkurovať obľúbenému Paneláku. Diváci si tak budú musieť vybrať. A to sa môže odraziť na sledovanosti oboch projektov.

„Búrlivé víno je v súčasnosti najsledovanejším seriálom vysielaným v slovenských televíziách. Celkom určite si zaslúži lepší vysielací čas. Veríme, že diváci si vyberú seriál so silným príbehom a atraktívnym hereckým obsadením,“ odôvodnila pre topky.sk spomínaný krok hovorkyňa televízie Markíza Tatiana Tóthová.

Na Kolibe však zostávajú pokojní. „Panelák je dlhodobo najsledovanejším seriálom. Má svoji silnú divácku základňu. Veríme, že si ju udrží. Všetko je, samozrejme, na divákoch. Panelák ostáva vo svojom vysielacom čase, na ktorý sú diváci zvyknutí,“ povedal hovorca Jozef Gogola.

V súvislosti so vzniknutou situáciou sme oslovili aj Nelu Pociskovú, ktorá stvárňuje jednu z hlavných postáv. Chceli sme vedieť, čo hovorí na zmenu vysielacieho času. „Neviem posúdiť, či je to dobre alebo zle. Som vďačná za každého diváka. Či by to bolo ráno alebo o polnoci. Môžem len veriť, že tí, čo o tom rozhodli, rozhodli správne,“ reagovala herečka.

Spomínaný presun však nie je jedinou novinkou, ktorou plánuje modro-žltá televízia potešiť svojich divákov. Na obrazovky sa totiž po troch mesiacoch vráti kulinárska relácia Bez servítky. Tá štartuje už  v prvý aprílový deň. V úvodnej časti sa predstavia herci z Búrlivého vína. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu