Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Herečka s holým zadkom a superstarista už nie sú spolu: ROZCHOD!

Natália Puklušová a Matej Koreň sa už rozišli. Zobraziť galériu (6)
Natália Puklušová a Matej Koreň sa už rozišli.

BRATISLAVA – Koniec! Herečka Natália Puklušová (30) a bývalý superstarista Matej Koreň (28) spolu chodili iba pár mesiacov, keď sa rozhodli zdieľať spoločné hniezdočko. V jednom byte však spolu vydržali iba pol roka a prišiel rozchod.

Natália Puklušová je známa z Búrlivého vína ako Šantal. No najviac sa asi zviditeľnila na premiére muzikálu RENT, keď ukázala holý zadok, hoci to nebolo v scenári. Táto hra jej ale priviedla do života aj lásku – blondína sa pri skúšaní dala dokopy s bývalým superstaristom Matejom Koreňom. 


Šok na premiére: Slovenská herečka stiahla nohavice a ukázala holý zadok!


Dvojica najprv okolo seba iba pomaly krúžila, no neskôr už ich vzťah nabral rýchly spád. Asi po dvoch mesiacoch začali spolu aj bývať. No idylka dlho nevydržala a párik sa rozišiel. „Viete prečo? Pretože sme nevedeli skrotiť naše egá. Každý ho mal poriadne vysoké a vtedy iba ťažko dáte druhému za pravdu, aj keď viete, že ju má. Až teraz si uvedomujem, v ktorých veciach som mohla ustúpiť, v čom mal pravdu on a v čom ja,“ prezradila pre aktuálne vydanie časopisu Šarm Natália. 

Spevák sa zo spoločného podnájmu odsťahoval k sestre a ona k svojej kamarátke. Dnes sa však už teší z vlastného bytu. „Náš rozchod bol vlastne impulz na to, že som si kúpila nehnuteľnosť. Takže dobre sa stalo! Keby sa to takto neskončilo, teraz by som nebývala vo svojom,“ povedala herečka. 

Zaujímavé je, že jej nové hniezdočko si bol obzrieť už aj Matej. „Sme stále v kontakte a je nám dobre,“ uviedla plavovláska pre spomínaný týždenník. Tak ktovie, možno to onedlho spolu skúsia opäť... 

 

Viac o téme: Natália PuklušováMatej Koreň
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu