Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Vyhrala si vďaka sexu so štábom, hromží Desperado na víťazku Bez servítky!

Desperado slovne zaútočil na víťazku šou Bez servítky Luciu Jánošíkovú. Zobraziť galériu (6)
Desperado slovne zaútočil na víťazku šou Bez servítky Luciu Jánošíkovú.

BRATISLAVA - Rozčarovaný! Roland Desperado Ricco (37) tento týždeň perlil na obrazovkách v relácii Bez servítky. Ako účastník šou si však obrúsok pred ústa nekládol ani po skončení súťaže vo varení. Všetko bolo podľa neho zmanipulované a víťazka Lucia Jánošíková nevyhrala čisto. Odvážil sa dokonca povedať, že ako protislužbu poskytla sexuálne služby štábu markizáckej relácie.

Z radosti hnev! Desperado z VyVolených netají, že sa na obrazovke objavuje rád. Ponuku Markízy do relácie Bez servítky preto neodmietol. S vývojom programu však nakoniec príliš spokojný nebol. „Všetci išli proti mne, lebo som bol úprimný a priamy, ako odo mňa televízia aj očakávala,” okomentoval svoju účasť v kulinárskom projekte. 

Najviac bol samozrejme sklamaný z hodnotenia, ktoré dostal od svojich kolegov. „Očakával som viac bodov. Ja jediný som robil predjedlo, polievku, hlavné jedlo a dezert. A varil som sám,” vymenoval svoje prednosti oproti ostatným súťažiacim. „Mňa dali na piatok, aby ma potom mohli snímať, aký som smutný, že som nevyhral. A to sa im, bohužiaľ, aj podarilo. Lebo ja sa neviem pretvarovať,” povedal nám spôsobom, akoby sa dopredu vedelo, kto zvíťazí. 

A Desperado si pri tejto téme naozaj nedal servítku pred ústa. „Réžia sama rozhodla, kto vyhrá. Veď ja som Lucii chcel dať 1 bod a musel som dať 6, aby im to vyšlo,” tvrdí postavička z reality šou. „Ona vyfajčila polovicu réžie, ešte aj šoféra,” pridal tvrdé obvinenie na blondínkinu adresu. Neskôr svoje vyjadrenie zaobalil: „Napíšte tam, že vyhral ten, kto vyfajčil fajku mieru s celým štábom.”

Topky.sk na margo týchto vyhlásení oslovili aj samotnú Luciu Jánošíkovú. Tá sa okamžite rozosmiala, keď sme ju s týmito tvrdeniami oboznámili. „Myslím, že moja reakcia hovorí za všetko,” povedala nám. „Aj keby to tak bolo, neviem, ako by to mohlo ovplyvniť výsledok,” dodala, čím obvinenia vôbec nepoprela. Otázka však je, nakoľko dôveryhodný je samotný Desperado. 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu