Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Tvrdý trest pre Desperada: Dohra na súde kvôli markizáckej Servítke!

Desperado si svojim účinkovaním v šou Bez servítky poriadne zavaril. Zobraziť galériu (5)
Desperado si svojim účinkovaním v šou Bez servítky poriadne zavaril.

BRATISLAVA – Bude pykať! Notorický bájkar Roland Desperado Ricco (37) je povestný (ne)uveriteľnými historkami a výmyslami. Množstvo z nich v minulosti prezentoval aj počas svojho pôsobenia na televíznych obrazovkách. Najnovšie sa však zdá, že ho prílišná výrečnosť vyjde poriadne draho. Môže za to markizácka relácia Bez servítky, kvôli ktorej si poriadne zavaril.

Mlčať je niekedy zlato! Toto tvrdenie by si mal osvojiť aj Roland Desperado Ricco, ktorý sa zviditeľnil účinkovaním vo VyVolených. Svojský finalista v reality šou bez zábran hovoril všetko, čo mu prišlo na um. A ako vidno, ani po rokoch sa nezmenil. Dôkazom jeho stále podrezaného jazyka môže byť aj nedávne účinkovanie v markizáckej relácii Bez servítky, kde perlil ako za starých čias. 

Na jeho smolu to však vo vyjadreniach prepískol. Po vyhlásení výsledkov totiž Desperado spochybnil dôveryhodnosť relácie a obvinil víťazku Luciu Jánošíkovú z toho, že štábu poskytla sexuálne služby, čo jej zabezpečilo víťazstvo. Reakcia blondínky z východného Slovenska však na seba nenechala dlho čakať. Celú záležitosť má v rukách jej právnik a intenzívne sa ňou zaoberá aj polícia.

„Rozhodla som sa to riešiť preto, že Desperado toho už narozprával kade-tade dosť. Mám dvadsaťpäť rokov, päťročného syna a priateľa, s ktorým plánujem spoločnú budúcnosť. Taktiež pracujem s ľuďmi. Jeho obvinenia mi môžu uškodiť nielen v súčasnosti, ale aj do budúcna,vysvetlila nám Lucia dôvod toho, prečo na svojho súpera podala žalobu.

„Zo začiatku to bolo ešte vtipné. Keď ale aj po dvoch týždňoch počujem, že sa ma hocikto pýta, či ho orálne uspokojím, tak je to poriadne nepríjemné pre mňa aj pre môjho priateľa,“ poznamenala Jánošíková. „Sranda je sranda, ale takéto obvinenie vnímam ako vážnu vec. V Prešove ma väčšina ľudí pozná a je to skutočne nepríjemné. Desperado by si mal konečne uvedomiť, že ak niečo vypustí z úst, tak tým môže niekomu ublížiť. Mal by za to aspoň raz niesť aj následky,“ priblížila nám svoj názor blondínka. 

Svojrázny „Talian“, ktorý v minulosti pred kamerami zaprel aj svoju vlastnú mamu, nezostal ani tentokrát nič dlžný svojej povesti. „Ja som nič také nepovedal. Hovoril som len, že vyhral ten, kto vyfajčil fajku mieru s celým štábom. Môže ma žalovať kto chce, koľko chce, ale ja som nič také nepovedal,“ opakoval stále dookola Desperado. Treba ale podotknúť, že v zapieraní a v skresľovaní pravdy je profesionálom. Či sa mu ale vďaka tomu podarí uspieť aj na súde, nevedno.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu