Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Kalisová dala kolegom košom: Napchávala sa v štúdiu!

Miriam Šmahel-Kalisová sa spoločnej večere nezúčastnila. Na jedle svojej kolegyne si pochutnala v štúdiu. Zobraziť galériu (7)
Miriam Šmahel-Kalisová sa spoločnej večere nezúčastnila. Na jedle svojej kolegyne si pochutnala v štúdiu.

BRATISLAVA – To sa tak často nevidí! V aktuálnom vydaní kuchárskej šou Bez servítky si zmerajú sily tváre markizáckeho spravodajstva. Jednou zo súťažiacich je aj Miriam Šmahel-Kalisová (27), ktorú však v dnešnej časti pri spoločnom stole a ani pri vzájomných aktivitách s kolegami neuvidíme. Moderátorka totiž jedlo pripravené Danicou Kleinovou konzumovala na inom, pomerne netradičnom mieste – priamo v štúdiu Televíznych novín.

Chcela, ale nemohla! Tento týždeň patrí v relácii Bez servítky známym markizáckym tváram. Ako prvá predvedie svoje kuchárske umenie redaktorka Danica Kleinová, ktorá pozvala svojich kolegov na večeru do výcvikového priestoru Lešť. Tam pripravila pokrm v poľnej kuchyni.

Deň plný adrenalínu si užili všetci pozvaní okrem Miriam Šmahel-Kalisovej. Tá sa nezúčastnila nakrúcania kvôli pracovným povinnostiam. „Strašne sa ospravedlňujem, ale nemal za mňa kto zobrať službu,“ vysvetľovala brunetka svojej kolegyni. V tom čase totiž ešte spoločne s Karolom Farkašovským patrili k moderátorským dvojiciam hlavného spravodajstva televízie Markíza.

Keďže sa Miriam nemohla večere zúčastniť, Danica jej priniesla jedlo priamo do štúdia. Súťaž totiž vyhráva ten, kto získa najviac bodov. Keby Kalisová pokrm neochutnala, nemohla by Kleinovú číselné ohodnotiť, čo by bolo neférové. „Mňam! Ja divinu nejedávam, ale tento guláš sa jej fakt podaril,“ nešetrila chválami Kalisová, ktorá si na večeri pochutnávala na moderátorskom pultíku.

Okrem spomínaných dám sa v tohtotýždňovom vydaní relácie predvedú aj redaktori Ján Tribula, Marián Lechan a svoju premiéru v Bez servítky bude mať rosnička Lenka Vavrinčíková.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu