Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Pán Patrovič, takto vás nepoznáme: Chľast v ruke a ťahá jednu za druhou!

Jozef Patrovič vo víre zábavy. Zobraziť galériu (10)
Jozef Patrovič vo víre zábavy. (Zdroj: YouTube)

TOPOĽČANY – Dôchodca na záťahu?! Jozef Patrovič (71) sa v jojkárskej šou Česko Slovensko má talent prezentuje ako seriózny spevák a odborník na azbest. V uplynulých dňoch sa však na internete objavili videá, ktoré ho vykresľujú v úplne inom svetle. Zábery zachytávajú, ako sa finalista bujaro zabáva pri stole plnom alkoholu v spoločnosti mladých ľudí. V "maestrovej" ruke dokonca nechýba ani cigareta. Čo všetko nám o tomto súkromnom žúre prezradil?

Vaše tipy

Nie je žiadnym tajomstvom, že Jozef Patrovič si vďaka účasti v šou Česko Slovensko má talent našiel medzi ľuďmi množstvo priaznivcov. Bez pochýb k nim patrí aj skupinka mladých ľudí z Topoľčian, ktorá dokonca mala tú česť, že so známym vymetačom kastingov absolvovala súkromný žúr. Atmosféru párty dokonca zachytili na video.

Ako vidno, partia si prítomnosť speváckej hviezdy užívala. Okrem toho, že si všetci spoločne zaspievali známe slovenské ľudové piesne, viackrát si pripili pohárikom alkoholu. Zarážajúce však je, že Patrovič, ktorý si potrpí na čisté ovzdušie, spieval v zadymenom prostredí a s cigaretou v ruke.

„Oni ma zneužili. To boli takí napití buze*anti,“ hromžil na barových kamarátov dôchodca, keď sme ho v súvislosti s videami oslovili. Podľa vlastných slov mal v podniku okolo druhej hodiny ráno prednášku. „Zavolali ma tam, hodinu som robil osvetu o azbeste. A všetci vieme, čo je to azbest. Smrtiaca hmota. Ja bežne robím osvetu, aby sa vetralo. Chcem naučiť ľudí zdravo žiť. Veď tie deti napríklad v školách strašne trpia, oni im tam vôbec nevetrajú. Je to hrôza, uvidíte, zle to dopadne! Lekári sa tešia, že majú chorých ľudí, ale to vôbec nie je dobre,“ vysvetľoval nám svoje teórie svojrázny účinkujúci z jojkárskej súťaže.

So skupinkou mladých ľudí si dôchodca zaspieval až nad ránom, keď už bol bar pre širokú verejnosť zatvorený. „Vlak mi išiel o pol ôsmej a nechcel som moc čakať na stanici,“ objasnil nám dôvod, prečo ťahal aj o šiestej ráno. Ako sme sa od Jozefa tiež dozvedeli, s novými kamarátmi sa dostal aj do menšieho sporu. „Mali také buze*antské námety na mňa. Jeden si dal dole tričko, rozopol nohavice, aby som sa mu podpísal na brucho a mal normálne holý vercajg. Tak som ho trošku vyfackal. Veď ja nie som buze*ant, som normálny človek, ženatý,“ uzavrel Patrovič rozhorčene.

VIDEO: Ak chcete vedieť, ako správne fajčiť, Jozef Patrovič vám to ukáže v tomto videu.

Patrovic

VIDEO: Hoci je Jozef Patrovič odborníkom na čisté ovzdušie, spevu v zadymenom bare sa nebránil.

VIDEO: Pieseň Na kráľovej holi v podaní Jozefa Patroviča.

Tip: Pozrite si program na dnešný večer. Nájdete ho na stránke telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu