Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Patrovič v Talente ako veľká celebrita: V skutočnosti si z neho uťahovali!

Jozef Patrovič v Talente Zobraziť galériu (5)
Jozef Patrovič v Talente

BRATISLAVA - Opäť prišiel! Jozef Patrovič (74) je niekoľkonásobným účastníkom šou Česko Slovensko má talent. Napriek tomu, že tam nemali vyvetrané a blbli im mikrofóny, skúšal svoje šťastie znova. Aj tento rok zavítal pred porotu a musel sa tam cítiť ako naozajstná hviezda. Zrejme mu ani na um neprišlo, že si všetci z neho uťahujú.

Vrátil sa! Jozef Patrovič je na Slovensku známy z viacerých sérií súťaže Česko Slovensko má talent. Všetci mali z neho najprv nervy, neskôr im začal byť skôr na smiech. 

A v takom duchu sa niesla aj jeho tohtoročná návšteva talentového pódia. „Musím povedať, že je to veľmi sebavedomý muž, skvelý spevák. Mal vždy smolu, buď nebol dobrý vzduch, alebo niečo s mikrofónom a tak,” vysvetľovala s poriadnou dávkou irónie Lucie Bílá svojej kolegyni Diane Mórovej, ktorá sa so známym dôchodcom stretla po prvý raz. „Ale ľudia ho milujú. To je naša najväčšia celebrita,” dodala česká speváčka.

Vzápätí Lucie vymyslela, že sa musia s Patrovičom vyfotiť. A vtedy sa stalo niečo úplne nečakané. Keď porotcovia odštartovali spúšte fotoaparátov, zhora sa spustili konfety, akoby bola na pódiu tá najväčšia star. „Bolo to pripravené ako najlepšia bodka za záver,” prezradil nám zdroj z televízie. Jojka navyše počas speváckeho vystúpenia premietla za Prievidžanov chrbát nápis The end. Poriadne si teda z neho vystrelili. 

Viac o téme: Jozef Patrovič
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu