Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Kauza Patrovič vs. porota Talentu: Najprv hviezda, potom prípad pre psychiatriu!

Lucie Bílá vyhlásila Jozefa Patroviča za chorého. Zobraziť galériu (14)
Lucie Bílá vyhlásila Jozefa Patroviča za chorého.

BRATISLAVA - Odváži sa ešte súťažiť? Jozef Patrovič (71) bol stálou súčasťou talentových šou a nechýbal ani v tomto ročníku. Vďaka Martinovi Dejdarovi (47) a Lucii Bílej (46) sa dostal dokonca až do semifinále. Pričinením Jara Slávika (38) zas chodí po vystúpeniach, kde podľa vlastných slov žne úspechy. A tak dôchodca nadobudol presvedčenie, že je naozajstnou hviezdou. Tento sen mu však kruto narušila práve česká speváčka. Tá si v sobotnom živom prenose nedávala servítky pred ústa a vyhlásila, že Prievidžan je psychicky chorý.

Toto určite nečakal! Jozef Patrovič sa po prvý raz v histórii dostal až do semifinále talentovej šou. „Vy ste veľmi výnimočná bytosť. Pretože som videla, ako vás privítali diváci, tak vám hovorím áno,” vyhlásila s veľkým krikom v divadle Lucie Bílá. 

Zdalo by sa teda, že po nevydarených vystúpeniach v predchádzajúcich sériách títo dvaja zakopali vojnovú sekeru. „Ja som pánovi Slávikovi odpustil, aj Lucke Bílej,” povedal nám dôchodca pred semifinálovým kolom. O to horšie sa mu v sobotu museli počúvať ich poznámky.

Napriek tomu, že producent Prievidžana zastupuje a zarába na ňom, kritikou nešetril. Jeho spev prirovnal k bájnej krajine Xanadu, o ktorej každý počul, ale nikto ju nikdy nevidel. Česká speváčka, ktorá je často vnímaná ako stelesnená pozitívnosť, zašla ešte ďalej. 

Lucie sa rozhodla, že pánovi Patrovičovi natvrdo otvorí oči. „Vy ste nebezpečný aj sám sebe. Vy to nevidíte, že sa vám všetci smejú. Vy si myslíte, že ste hviezda. Nie ste zlý človek, vy iba nie ste v poriadku,” povedala po jeho vystúpení. Vyznieva to tak, že odborník na azbest má podľa nej psychické problémy a nedokáže objektívne vnímať realitu. „Ten pán je naozaj chorý,” dodala pred vyhlasovaním výsledkov. 

Jej slová o tom, že Patrovič škodí sám sebe a jej sa z toho chce plakať, však vyzneli dosť prázdne. Možno až neúprimne. Veď práve vďaka nej postúpil do Veľkého tresku, kde zase ona vymyslela osobitnú kategóriu, ktorú Jozef bezkonkurenčne vyhral  - práve ona tak v podstate umožnila ľuďom, aby sa na ňom znovu bavili. A uvedomuje si vôbec, že jej obľúbený kolega „Jaroušek” si z dôchocu urobil slušný biznis?! 

Ak chcete poznať názor pána Patroviča, nenechajte si ujsť pondelkový online rozhovor na topkách. Začíname už o 9.00. 

Zmena v nedeľnom semifinále

Dnes večer sa opäť predstaví deväť čísiel. Miesto mala mať medzi nimi aj dievčenská kapela Apples. Tá sa však nezúčastní. „Ony mali talent, nie však zdravý rozum,” povedal o ich odstúpení Jaro Slávik. Namiesto hudobného vystúpenia príde tanečné - voľné miesto ponúkla porota Patrikovi Gluchowskému, ktorý sa o postup pokúšal už aj minulý rok. 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu