Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Speváčka Molnárová (47) vyzerá na 30: Nemám plastiky ani botox!

Speváčka Marcella Molnárová na svoj vek rozhodne nevyzerá. Zobraziť galériu (19)
Speváčka Marcella Molnárová na svoj vek rozhodne nevyzerá.

BRATISLAVA – Rovesníčky jej môžu závidieť! Speváčke a herečke Marcele Molnárovej (47) by jej skutočný vek zrejme uveril málokto. Hoci blondínke do okrúhlej päťdesiatky chýbajú len tri roky, vyzerá o desiatku rokov mladšie. Zaujímavé je, že za svieži vzhľad nevďačí rukám plastických chirurgov.

Ako to len tá Marcela robí?! Túto otázku si zrejme kladú viacerí, ktorí sa osobne stretnú so známou speváčkou. Molnárová totiž na svoj vek vyzerá priam fantasticky a svojim vzhľadom pokojne zapadne do skupinky mladších žien. Inak tomu nebolo ani počas nedávnej vernisáže, kde sa blondínka predviedla v úlohe modelky.

Zaujímalo nás teda, v čom tkvie tajomstvo Marcelinho mladistvého vzhľadu. „Svojej vizáži sa nestíham príliš venovať,“ priznala hneď v úvode speváčka. „Je o mne známe, že som si nechala vpichnúť kyselinu hyaluronovú, ktorá mala na mňa nejaký zázračný účinok. Žiadny botox ani skalpel u mňa ale neprichádza do úvahy,“ dodala blondínka. 

Ako ďalej umelkyňa so smiechom priznala, jej pleti zrejme prospieva aj pravidelné bicyklovanie. „V tej rýchlosti vám to tak vyvetrá tvár,“ poznamenala Marcela, ktorá kladie dôraz aj na správne odlíčenie sa. Podľa vlastných slov si však v civile na mejkap vôbec nepotrpí. Líči sa len, keď pracuje. „Používam iba jeden jediný krém zo Salzburgu, ktorého sa žiadne chemické produkty nedotkli. Je to fantastická vec, spoločne s dcérkou sa ním pravidelne natierame. Nielen tvár, ale aj telo. Aj kamarátkam ho pravidelne dodávam,“ prezradila speváčka.

Čo sa týka línie, tak ani s tou sa príliš netrápi. Keď sme sa jej spýtali, či sa nejako zvlášť kontroluje v jedle, so smiechom poznamenala: „Dnes ráno som sa obmedzila tak, že som si dala o jeden plátok slaniny menej.“ Speváčka si však na mäso príliš nepotrpí. „U rodičov sme mali veľa zvierat a mne bolo ľúto ich jesť, tak som sa chodila do záhrady najesť radšej hrášku. Mäso konzumujem len preto, lebo mi to nakázala moja pani doktorka,“ uzavrela speváčka, ktorej dcéra  Sophia Laura si prekvapivo na mäsku rada pochutná.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu