Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Trapas Deáka: Braňo, moderovanie už radšej neskúšaj!

Braňo Deák namiesto moderovania iba čítal všetko z papierov. Zobraziť galériu (13)
Braňo Deák namiesto moderovania iba čítal všetko z papierov. (Zdroj: Foto: Ján Zemiar)

BRATISLAVA – Branislav Deák (29), známy predovšetkým zo seriálu Druhý dych, by mal radšej zostať pri herectve. To mu na rozdiel od moderovania ide. O tom, že má v tejto oblasti medzery, sa mohli presvedčiť hostia počas stredajšej módnej prehliadky kožuchov. Improvizáciu a pohotovosť vymenil za papier s poznámkami, z ktorého čítal všetko od slova do slova.

Na nedávnej módnej prehliadke kožuchov sa predviedol aj Branislav Deák. Nie však v úlohe herca alebo modela. Tentokrát si vyskúšal rolu moderátora. Ako sa však mohli diváci presvedčiť, v tejto oblasti sa necítil ako ryba vo vode. Počas večernej šou totiž nepustil z rúk poznámkové bloky.

Na tom by nebolo nič zvláštne - veď aj ostrieľaní moderátori ako napríklad Adela Banášová používajú kartičky s poznámkami. Herec však čítal všetko od slova do slova zo svojich hárkov. „Pôsobí to veľmi neprofesionálne, mal sa naučiť aspoň niektoré pasáže naspamäť,“ povedal jeden z návštevníkov podujatia. 

Televízna tvár zaimprovizovala počas večera dovedna asi tak jeden krát. Hostia to však patrične ocenili. Hercovu vlastnú vsuvku ocenili potleskom. Snáď Braňo nabudúce zvolí lepšiu formu moderovania, inak sa mu môže stať, že hostia pri monotónnom prejave pozaspávajú. A to by si organizátori podujatia určite neželali. 

Sledujte TOPKY TV: Malá ukážka toho, ako počas večera Braňo Deák moderoval.

Deak

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu