Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Neskutočná premena sivej myšky z Druhého dychu: Provokuje na sexi záberoch!

Jana Lieskovská je ženou viacerých tvárí. Naľavo ako šedá myška, napravo ako zmyselná dračica. Zobraziť galériu (9)
Jana Lieskovská je ženou viacerých tvárí. Naľavo ako šedá myška, napravo ako zmyselná dračica.

BRATISLAVA – Ukázala svoju druhú tvár! Jana Lieskovská (29) je televíznym divákom známa najmä ako učiteľka Anna, ktorú herečka stvárňuje v seriáli Druhý dych. Vďaka tomu pôsobí na prvý pohľad seriózne a placho. Umelkyňa však nedávno pózovala pre sériu fotografií, na ktorých sa predviedla v úplne inom svetle. Z nenápadnej brunetky sa totiž zmenila na zmyselnú femme fatale.

Takúto ju nepoznáme! Herečka Jana Lieskovská pôsobí na prvý pohľad krehko a zraniteľne. Veľký podiel má na tom aj úloha Anny, ktorú stvárňuje v seriáli Druhý dych. Brunetka však nedávno svoju cudnosť a plachosť vymenila za dávku odvahy a sexepílu.

Nafotila totiž sexi zábery, ktorými prekvapí snáď každého. „Ľudia ma zatiaľ vnímajú hlavne cez moju seriálovú postavu Anny, ktorá je nežná a krehká. Pre herečku je ale dôležité, aby nezostala zaškatuľkovaná, ale aby mala možnosť ukázať čo najviac tvárí a polôh,“ objasnila nám Jana príčinu, prečo tieto fotografie vznikli. Ako nám tiež v súvislosti s tým prezradila, výrazná premena pre ňu nebola vôbec  jednoduchá. „Charakter Anny je mi predsa len bližší. Pri fotení sa ale zišlo skvelé zoskupenie ľudí, s ktorými som sa cítila veľmi dobre a nebála som sa pri nich uvoľniť. To je asi najdôležitejšie,“ dodala brunetka

Lieskovská sa netajila tým, že z výsledku bola nadšená. „Všetci odviedli úžasnú robotu a ja som bola vďačná, že som mohla niečo také zažiť. Učím sa nemať strach z nových vecí a neustále sa zdokonaľovať v tom, čo robím,“ poznamenala herečka, ktorá túto skúsenosť vníma ako posun vpred.

Keďže sa Jana predviedla v pózach, na aké u nej nie sme zvyknutí, zaujímalo nás, aká je vlastne v skutočnosti. „V každej žene je kúsok rebelky. A je to tak správne. Ide len o to, do akej miery tie dvere pootvorí. Podľa mňa je dôležité poznať v sebe všetky stránky svojho Ja a nebáť sa ich, pretože len spoločne môžu vytvárať tú výslednú krásu, dojem a čaro, ktoré zo ženy vyžaruje,“ uzavrela.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu