Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Podvrh s nahou foto novej markizáčky Pietrovej: Telo ako dôkaz!

Fotomontáž Márie Pietrovej. Neprajník prirobil do originálneho záberu (vľavo hore) moderátorkinu tvár (vpravo). Zobraziť galériu (5)
Fotomontáž Márie Pietrovej. Neprajník prirobil do originálneho záberu (vľavo hore) moderátorkinu tvár (vpravo). (Zdroj: STV, internet, errotica-archives.com)

BRATISLAVA – Otrasné! Ako sme na topkách včera informovali, novej posile televízie Markíza Márii Pietrovej (28) chcel uškodiť anonym. A to tak, že na webe nedávno zverejnil fotografiu nahej ženy, pričom jej v grafickom programe „prirobil“ tvár sexi moderátorky. Záber pritom vydával za skutočný. Falošná snímka vyvolala vlnu diskusií, niektorí internetoví užívatelia dokonca vylučovali možnosť, že by išlo o podvrh. Prinášame preto skutočnú fotku, ktorou sa nechal neznámy tvorca inšpirovať.

Nedávno sa na internetovom blogu objavil článok s názvom Sexi Mária Pietrová nahá! V ňom sa nachádza fotografia vyzlečenej ženy, ktorej bola v grafickom programe „odstránená“ tvár a nahradená spomínanou moderátorkou. Záber bol vydávaný za skutočný. Ako dôkaz pravosti mal slúžiť text hovoriaci o tom, že snímka unikla zo súkromného albumu novej posily Nočných Televíznych novín Markízy. Vzniknúť mala na pobyte, ktorý vraj nedávno absolvovala so svojím partnerom Tomášom Chrenekom ml. v zahraničí.

„Jedna z ich dovolenkových fotiek zachytáva Máriu Pietrovú úplne nahú, keď pózuje v súkromí luxusného hotela. Je to viac ako jasné, že Márii a Tomášovi únik tejto fotografie nie je príjemný, nepodeliť sa ale s takouto nádherou by bol určite hriech. Nabudúce si jednoducho musia dávať na svoje súkromie väčší pozor,“ uvádza autor článku o pikantnom „úlovku”.
 
Ako sme na topkách informovali, nešlo o skutočný záber, ale o podvrh. S najväčšou pravdepodobnosťou s cieľom uškodiť novej tvári televízie Markíza. Neznámy anonym si dal záležať na tom, aby bolo ťažké vypátrať jeho identitu. Stránka, na ktorej sa článok nachádza, totiž nie je registrovaná na žiadnu konkrétnu osobu. Ide o službu Blogger, ktorá je spravovaná spoločnosťou Google. V minulosti si na nej mohol ktokoľvek vytvoriť profil a následne svoju tvorbu publikovať.
 
V súvislosti s nelichotivým záberom sa na internete rozpútala vlna diskusií. Mnohí užívatelia totiž pochybujú o tom, že ide o falošný záber. „Je to ona, určite nejde o fotomontáž,“ píše sa v jednom z komentárov. Opak je ale pravdou. Originál pochádza zo zahraničnej erotickej stránky. Ako vidno, je na ňom zvečnená úplne iná blondínka než Mária Pietrová.
 
Pre vytvorenie ilúzie skutočnosti upravil neprajník pôvodnú fotografiu tak, aby sa čo najviac podobala na realitu. Keďže má obnažená slečna bledší odtieň pokožky, tvorca zvýšil v grafickom programe farebnosť a kontrast záberu. A to z dôvodu, aby nebol rozdiel badateľný. Vlasy sú z originálnej snímky. Máriina je iba „nalepená“ tvár, ktorá však pri podrobnejšom skúmaní pôsobí neprirodzene.
 
V súvislosti s touto intímnou témou sme kontaktovali aj športovú moderátorku. Chceli sme vedieť, či sa domnieva, že jej niekto chce cielene ublížiť, a či plánuje podniknúť nejaké právne kroky. Pietrová však nedvíhala telefón ani nereagovala na sms.
 
Nestalo sa však prvýkrát, že sa jej podobizeň objavila na internete v erotickej forme. V minulosti totiž po sieti kolovali falošné fotky blondínky s obnaženými prsiami. V prípade, že by sa chcela moderátorka voči tejto najnovšej aktivite brániť, má možnosť napísať prevádzkovateľovi stránky a požiadať ho o odstránenie článku. Môže sa však obrátiť aj na orgány činné v trestnom konaní.
 
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu