Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Kráska Pietrová už zarezáva v Markíze: Tichý príchod, suverénna premiéra!

Mária Pietrová prišla do Markízy nenápadne. Na obrazovkách bola vysmiata a suverénna. Zobraziť galériu (14)
Mária Pietrová prišla do Markízy nenápadne. Na obrazovkách bola vysmiata a suverénna.

BRATISLAVA – Prvú moderovačku má za sebou! Ako sme vás už na topkách informovali, Zlatica Puškárová (35) obmedzila svoje pôsobenie na obrazovkách Markízy kvôli rodinným povinnostiam a časovej zaneprázdnenosti. V Nočných Televíznych novinách ju preto vystriedala atraktívna „šporťáčka“ z verejnoprávnej televízie Mária Pietrová (28). Tá mala včera v Záhorskej Bystrici svoju premiéru. Blondínka predviedla príjemné vystupovanie a suverénny prejav.

Tím markizáckeho spravodajstva sa rozrástol o ďalšiu členku. Do vysielania Nočných Televíznych novín totiž pribudla Mária Pietrová, ktorá predtým pôsobila na obrazovkách verejnoprávnej televízie. Blondínka sa v relácii bude striedať s Miriam Šmahel-Kalisovou, pôvodná moderátorka Zlatica Puškárová sa totiž rozhodla vysielať len dvakrát do mesiaca.  

Pietrová sa v areáli Markízy objavila včera zhruba okolo šiestej hodine popoludní. Kým sa presunula z parkoviska do budovy, po celý čas telefonovala. Blondínka sa zrejme takto snažila odbúrať nervozitu, ktorú pred premiérou mala.

Už okolo deviatej hodiny sa v upútavkách na Nočné Televízne noviny Mária prihovárala divákom nahodená v čiernej minisukni a výraznom žltom tope. Nechýbal jej pri tom úsmev na tvári. Známky nervozity na nej nebolo badať.

V rovnakom duchu sa nieslo aj samotné vysielanie Nočných Televíznych novín. Blondínka mala príjemný a bezchybný prejav. Toho sú si vedomí aj samotní diváci. „Je to veľmi sympatická žena. Prajem jej úspech,“ reagoval nedávno v diskusii jeden z nich. Čo si o novej moderátorke Markízy myslíte vy? Vyjadrite svoj názor v ankete pod článkom alebo v diskusii.

Tento pán sa Máriinej prítomnosti očividne potešil. Pri vstupe do budovy si ju poobzeral.
Zobraziť galériu (14)
Tento pán sa Máriinej prítomnosti očividne potešil. Pri vstupe do budovy si ju poobzeral.

Tip: Pozrite si televízny program Markízy na dnešný večer. Viac na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu