Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Zneužitá nová tvár Markízy Mária Pietrová: Nahá foto na webe!

Neznámy autor pomocou koláže vytvoril nahú fotografiu Márie Pietrovej. Pridal k nej text, ktorý záber prezentuje ako skutočný. Zobraziť galériu (8)
Neznámy autor pomocou koláže vytvoril nahú fotografiu Márie Pietrovej. Pridal k nej text, ktorý záber prezentuje ako skutočný. (Zdroj: Foto: Blogger, Topk.sk)

BRATISLAVA – Kto ju chce očierniť?! Na internete sa nedávno objavila eroticky ladená fotografia, na ktorej je k nahému ženskému telu v grafickom programe "prirobená" tvár novej moderátorky televízie Markíza Márie Pietrovej (28). Záber je prezentovaný ako skutočný. Vraj unikol zo súkromného albumu atraktívnej plavovlásky. Vzniknúť mal počas dovolenky s partnerom Tomášom Chrenekom. Pri bližšom zaostrení síce aj laik rozpozná, že ide o klasickú fotomontáž, blondínku však takáto prezentácia určite neteší.

Sexi Mária Pietrová nahá! Takto znie titulok článku, ktorý je obohatený obnaženou fotografiou televíznej tváre. Výtvor je zavesený na blogu anonymného internetového užívateľa. Prezentovaný je ako skutočný, hoci ide o fotomontáž. Je zrejmé, že autor chce novej moderátorke markizáckych Nočných Televíznych novín uškodiť a pošpiniť jej povesť.

Tvorca totiž presvedčivo vyhlasuje, že záber unikol zo súkromného archívu Márie Pietrovej a jej partnera Tomáša Chreneka. „Jedna z ich dovolenkových fotiek zachytáva Máriu Pietrovú úplne nahú, keď pózuje v súkromí luxusného hotela. Je to viac ako jasné, že Márii a Tomášovi únik tejto fotografie nie je príjemný, nepodeliť sa ale s takouto nádherou by bol určite hriech. Nabudúce si jednoducho musia dávať na svoje súkromie väčší pozor,“ uvádza autor článku o pikantnom, no zato falošnom, „úlovku”.

Napriek tomu, že pisateľ prezentuje informáciu o moderátorkinom akte ako fakt, nejde v tomto prípade o relevantný a hodnoverný portál. Topky.sk zisťovali, kto za touto nepravdivou kampaňou voči Pietrovej vlastne stojí. Zistili sme, že stránka nie je registrovaná na žiadnu konkrétnu osobu. Ide o službu Blogger, ktorá je spravovaná spoločnosťou Google. Na internetovej adrese, kde sa článok nachádza, si v minulosti mohol ktokoľvek anonymne vytvoriť profil a následne svoj blog publikovať. Podľa našich informácií je tvorca nelichotivej koláže zaregistrovaný v tejto službe od roku 2008.

V súvislosti s touto intímnou témou sme kontaktovali aj športovú moderátorku. Chceli sme vedieť, či sa domnieva, že jej niekto chce cielene ublížiť, a či plánuje podniknúť nejaké právne kroky. Pietrová však nedvíhala telefón ani nereagovala na sms. V súvislosti s pikantnými témami sa však blondínka vždy vyjadrovala zdržanlivo, a tak môžeme súdiť, že aktivitou neznámeho blogera nadšená určite nie je.

Nestalo sa však prvýkrát, že sa jej podobizeň objavila na internete v erotickej forme. V minulosti totiž po sieti kolovali falošné fotky blondínky s obnaženými prsiami. Toto dielo bolo taktiež vytvorené rukou grafika, no nezobrazovalo odhalený rozkrok. V prípade, že by sa chcela moderátorka voči tejto najnovšej aktivite brániť, má možnosť napísať prevádzkovateľovi stránky a požiadať ho o odstránenie článku. Môže sa však obrátiť aj na orgány činné v trestnom konaní.

V súvislosti so vzniknutou situáciou treba podotknúť, že nejde o prvý a zrejme ani posledný útok takejto formy na niektorú zo známych osobností. V minulosti sa napríklad anonymní tvorcovia snažili zdiskreditovať "pornozáberom" svetovú tompodelku Adrianu Sklenaříkovú, či bronzovú finalistku Česko Slovenskej SuperStar Dominiku Starú.

Článok na internete, ktorý vydáva fotografiu s podobizňou Márie Pietrovej za skutočnú.
Zobraziť galériu (8)
Článok na internete, ktorý vydáva fotografiu s podobizňou Márie Pietrovej za skutočnú.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu