Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Latinák sa nezdá: Je to poriadny sukničkár!

Lukáš Latinák ako zvodca Zobraziť galériu (8)
Lukáš Latinák ako zvodca (Zdroj: foto: tv markíza)

BRATISLAVA – Prelietavý?! Známy „partičkový“ herec Lukáš Latinák (35) poriadne prekvapuje. Najnovšie sa predstaví v novom seriáli ako dedinský playboy. Stvárni totiž rolu traktoristu Jonnyho, ktorý sa bude otáčať za každou sukňou. Otázka je, či dokáže prekonať aj sexi Alexandra Bártu (36).

Markíza si pre svojich divákov pripravila ďalší zaujímavý seriál, ktorý štartuje už utorok. V netradičnej úlohe sa v Horúcej krvi predviedie Lukáš Latinák. Ten bude musieť totiž preukázať svoje umenie zvádzania.

Ženatý herec v novom projekte stvárni miestneho sukničkára Jonnyho, ktorého záľubou je poľovačka na nežné pohlavie. Fascinuje a láka ho najmä Zuzana v podaní Jany Kolesárovej, ktorá jediná totiž nevie oceniť jeho mužský šarm a odoláva mu. Navyše, v dedine sa objaví Tomáš alias Alexander Bárta, ktorý je pre ženy riadne atraktívny. A tak sa ocitnú dvaja kohúti na jednom smetisku.

Topky.sk sa snažili s Lukášom Latinákom v tejto súvislosti aj skontaktovať. „Haló! Dovolenkujem, sms prosím,“ vyjadril sa formou elektronickej správy. Na následne zaslané otázky o jeho novej postave však neodpovedal. Ako sa s touto netradičnou úlohou popasoval, sa teda dozviete až na obrazovkách. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu