Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Mladé baby vysmiali holého Latináka: Kdepak ty ptáčku hnízdo máš?!

Mladé dievčatá sa na striptíze Lukáša Latináka výborne zabávali. Zobraziť galériu (12)
Mladé dievčatá sa na striptíze Lukáša Latináka výborne zabávali.

BRATISLAVA – Toto sa tak často nevidí! Lukáš Latinák (35) sa vďaka účinkovaniu v markizáckej Horúcej krvi predvádza v úlohe, v ktorej si ho doteraz vedel predstaviť zrejme málokto. Najnovšie sa predvedie aj ako striptér. Jeho nahé telo však nezožalo obdiv. Práve naopak. Herec bol prizerajúcim sa kráskam skôr na smiech.

Hoci sa Lukáš Latinák v seriáli Horúca krv odhalil už dávnejšie, v dnešnej časti sa opäť postará o rozruch.  V úlohe traktoristu Johnyho totiž mladým návštevníčkam penziónu predvedie striptíz, na ktorý len tak ľahko nezabudnú.

Seriálový plejboj sa k svojmu vystúpeniu postavil zodpovedne. Nechýbalo vypínanie hrude a zmyselné pohľady. Ako správny traktorista dokonca predviedol spodnú bielizeň s farmárskou tematikou. Trenky s potlačou rajčín však vyvolali medzi mladými dievčatami výbuch smiechu.

Ako sme sa v súvislosti s nakrúcaním týchto scén dozvedeli, slečny si Latinákov striptíz skutočne užili. „Lukáš je šoumen a myslím si, že to, čo tam predvedie, stojí naozaj za to,“ povedala nám k tomu Linda Wagnerová, ktorá stvárnila jednu z prizerajúcich sa slečien. „Jemu sedia takéto úlohy. Podľa môjho názoru si to aj on sám užíval,“ dodala. Samotný Latinák sa k svojmu striptérskemu vystúpeniu odmietol vyjadriť.

Pre bývalú moderátorku bola však vzniknutá situácia zábavnejšia o to viac, že sa s Lukášom nestretla na pľaci prvýkrát. „Poznáme sa už dlhšie. Sme prakticky susedia, tak to bolo veľmi vtipné,“ prezradila nám blondínka. Paradoxne ale takémuto druhu zábavy v súkromí príliš neholduje. „Príde mi to asexuálne. Tí chlapi mi nepripadajú ako chlapi,“ uzavrela Wagnerová.

Tip: Pozrite si seriál Horúca krv. Presný čas vysielania nájdete na stránke telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu