Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Nažhavený Latinák s obnaženou turistkou: Chcel sex, ale... Zlyhal!

Lukáš Latinák si opäť zahral erotické scény. Zobraziť galériu (7)
Lukáš Latinák si opäť zahral erotické scény.

BRATISLAVA - Neúspešný návrat plejboja! Lukáš Latinák (35) sa v Horúcej krvi predvádza v úlohe sukničkára. Jeho postava sa však na nejaký čas upokojila - stal sa skôr zamilovaným baránkom ako playboyom. Dôkazom tejto premeny je, že aj keď mal v posteli atraktívnu turistku, sexuálne zlyhal.

Na chvíľu opäť v starej koži! Lukáš Latinák celkom prekvapil, keď prijal úlohu zvodcu Johnnyho v Horúcej krvi. Vďaka tomu si zahral v niekoľkých sexuálnych scénach - vždy s inou partnerkou. V poslednej dobe však udržiaval vzťah s policajtkou Danielou. No usadiť sa bojí. Keď mu totiž navrhla spoločné bývanie, zutekal od nej.

S ohľadom na tieto okolnosti zapracovali tvorcovia do scenára opäť horúce chvíle v Latinákovom playboyovskom podaní. Jeho čerstvo rozídená postava sa v dnešnej časti okamžite vrhne na prvú peknú turistku, ktorá sa na statku objaví.

Krásku, ktorá ho poblázni, stvárnila verejnosti neznáma slečna, no výkon podala profesionálny. „Tú žiadostivosť hrali skvelo, dokonca ona ešte aj lepšie než Lukáš,” povedal nám so smiechom zdroj zo zákulisia. Napriek sexuálnym chúťkam ale k samotnému aktu nedošlo - Johnnyho totiž zaskočil psychický blok. Viac sa dozviete dnes večer na Markíze.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu