Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Latinák sa nezdá: Namakanými svalmi zvádzal Pauhofovú!

Lukáš Latinák balí Táňu Pauhofovú na svoje svaly. Zobraziť galériu (9)
Lukáš Latinák balí Táňu Pauhofovú na svoje svaly.

BRATISLAVA - Obnažil sa! Lukáš Latinák (35) v seriáli Horúca krv stvárňuje plejboja Johnyho, ktorý balí každú sukňu. V támci tejto práce dostal herec možnosť ukázať diváčkam aj svoje telo. Polonahý sa predvádzal pred sexi kolegyňou Táňou Pauhofovou (29).

Takto ste ho ešte nevideli! Zdá sa, že Lukáš Latinák pomaly, ale isto pracuje na tom, aby vyfúkol Alexandrovi Bártovi pozíciu sexsymbolu. Herci sa stretli v seriáli Horúca krv a u diváčok zrejme začína mať navrch práve partičkár.

Lukáš totiž dostal úlohu plejboja, ktorej sa zhostil na výbornú. Po tom, čo nakrútil niekoľko horúcich scén so svojimi kolegyňami, prišlo už aj na pózovanie hore bez. Latinákova postava - traktorista Johny sa totiž snaží upútať Soňu v podaní Táne Pauhofovej, a tak napína svaly na prasknutie.

Mnohých určite prekvapí, že sa herec môže pochváliť takýmto vyrysovaným telom. K tomu, ako sa udržiava vo forme, sa však odmietol vyjadriť. Isté je, že svalstvo naberá aj pri samotnom nakrúcaní, pri ktorom si občas musí poradiť aj s ťažkým nákladom.

Lukáš Latinák sa odhalil v úlohe plejboja Johnyho.
Zobraziť galériu (9)
Lukáš Latinák sa odhalil v úlohe plejboja Johnyho.

 

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu