Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Právnik opitému Adamcovi: Ty už radšej mlč!

Lukáš Adamec sa už pre médiá nevyjadruje. Zobraziť galériu (7)
Lukáš Adamec sa už pre médiá nevyjadruje.

KOŠICE – Nepovie už ani slovo! Superstarista Lukáš Adamec (25), ktorý v pondelok opitý spôsobil haváriu, si po incidente sypal popol na hlavu pred markizáckymi kamerami. Hovoril, že dúfa, že mu za to zoberú vodičák aspoň na osem rokov. Keď ho však neskôr kontaktovali iné médiá, narazili už len na mlčanie. Spevák totiž na radu právnika drží bobríka mlčanlivosti.

Lukáš Adamec sa v prvom momente k pondelkovej nehode postavil čelom. Pred markizáckymi kamerami priznal vinu a oľutoval svoju nezodpovednosť. Keď sa s ním však chceli spojiť ďalší novinári, narazili len na nedobytnú stenu mlčania. 

Topky.sk sa snažili zistiť, čo sa vlastne v osudný deň stalo, prečo si vypil, čo mu nato povedali známi a ako vníma policajné vyšetrovanie. Odpovedí sme sa však nedočkali. Spevákova manažérka Števka Matejová nám objasnila interpretove mlčanie. „Už sa k havárii vyjadrovať nebude. Odporučil mu to právnik,“ povedala nám. 

Adamec po nehode nafúkal 1,42 promile a polícia už začala trestné stíhanie pre prečin ublíženia na zdraví a prečin ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. Superstaristovi hrozia dva roky väzenia.. „V danej veci stále prebieha vyšetrovanie,“ povedala nám Krajská košická policajná hovorkyňa Jana Mesárová. V prípade, keď sa vodičovi stane podobná vec prvý raz, môže nakoniec vyviaznuť len s finančnou pokutou a zákazom šoférovania na niekoľko rokov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu