Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Opitý superstarista za volantom: Polícia už ide Adamcovi po krku!

Policajti po nehode zistili v dychu Lukáša Adamca alkohol. Začali voči nemu trestné stíhanie. Zobraziť galériu (6)
Policajti po nehode zistili v dychu Lukáša Adamca alkohol. Začali voči nemu trestné stíhanie.

KOŠICE - Bude pykať! Polícia už začala trestné stíhanie voči víťazovi druhej série Česko Slovenskej SuperStar Lukášovi Adamcovi (25) pre prečin ublíženia na zdraví a prečin ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. Spevák totiž v pondelok spôsobil nehodu, po ktorej mu v dychu namerali 1,42 promile alkoholu.

Víťaz druhej Česko Slovenskej SupeStar Lukáš Adamec v pondelok predpoludním v Košiciach nedal prednosť v jazde prichádzajúcemu vozidlu, v ktorom sedeli tri osoby. Bez zranení vyviazol spevák aj druhý vodič, ale dve pasažierky museli ošetrovať záchranári.

Na autách vznikla podľa našich informácií škoda za 10 000 €. Samotný spevák bol po nehode dosť nervózny, neustále telefonoval, no do kamier televízie Markíza priznal svoju vinu. Zabudol však spomenúť alkohol. Toho mu v dychu namerali až 1,42 promile.

Za tento čin mu preto hrozia dva roky väzenia. Ako sme zistili, trestné stíhanie voči Adamcovi už začalo. „V danej veci stále prebieha vyšetrovanie,“ povedala nám Krajská košická policajná hovorkyňa Jana Mesárová. V prípade, keď sa vodičovi stane podobná vec prvý raz, môže nakoniec vyviaznuť len s finančnou pokutou a zákazom šoférovania na niekoľko rokov. O presných sankciách rozhodne súd. Na topkách o nich budeme informovať.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu