Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Pikantné priznanie o Kalisovej dekolte: Manžel prezradil, čo miluje!

Miriam Kalisová a Martin Šmahel sú manželmi od konca júla. Zobraziť galériu (12)
Miriam Kalisová a Martin Šmahel sú manželmi od konca júla. (Zdroj: Foto: Archív M.Š.)

BRATISLAVA - Žijú v čerstvom manželstve! Miriam Kalisová (27) a Martin Šmahel (30) sa vzali koncom júla. Hneď po svadbe sa netajili, že si svoj zmenený stav naozaj užívajú. Teraz prezradili ešte trochu viac zo súkromia. V prípade fitnestrénera dokonca prišlo k pikantnému priznaniu.

O vzťahu Miriam Kalisovej a Martina Šmahela sa začalo špekulovať na jeseň pred štyrmi rokmi. Zaľúbenci to v tom čase ešte nekomentovali, no po rokoch prezradili, ako sa vlastne zoznámili. „Písal sa rok 2008. Stretli sme sa na módnom podujatí. V ten večer nám trochu pomohla aj náhoda a prerozprávali sme spolu celú noc takmer do rána,” prezradil model. A práve pri tomto stretnutí boli vtedy aj topky - viac čítajte TU.

Dnes sú už Miriam a Martin svoji, vzali sa koncom júla pod holým nebom. O svojom pomerne čerstvom manželstve porozprávali pre magazín OK! Medzi iným prezradili aj to, čo jeden na druhom považujú za príťažlivé. „Ja to s ním mám veľmi ťažké, lebo neviem, kam sa skôr dívať. Má úplne dokonalú postavu a božské oči a pery. Páči sa mi jednoducho celý,” vyznala sa tvár Televíznych novín Markízy.

Jej mužská polovička však zašla trošku ďalej do súkromia. Martin sa totiž priznal k pikantnej záľube. „Zbožňujem, keď sa dívam na jej dekolt v správach,” prezradil na seba fitnestréner. Ako rieši táto dvojica hádky a čo si na sebe vážia najviac, sa dozviete v najnovšom čísle časopisu OK!.

Martin Šmahel sa netají tým, že miluje manželkin dekolt.
Zobraziť galériu (12)
Martin Šmahel sa netají tým, že miluje manželkin dekolt.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu