Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Verešová ukázala zadoček, Volopich krásnu dcéru!

Andrea Verešová pretŕčala zadoček, jej manžel vzal na festival dcéru Valentýnu. Zobraziť galériu (4)
Andrea Verešová pretŕčala zadoček, jej manžel vzal na festival dcéru Valentýnu.

KARLOVE VARY - Obaja sa mali čím chváliť! Na filmovom festivale v českom kúpeľnom meste už tradične nechýba ani Andrea Verešová (32) s manželom Danielom Volopichom (46). Modelka na víkendovú párty dorazila v kratučkých šortkách, v ktorých vynikli jej štíhle nohy a zadoček. Navyše prezradila, že v horúcom počasí si pod oblečenie nevzala bielizeň! Jej manžel sa naopak nepýšil sám sebou, ale dcérou Valentýnou (19). Z malého dievčatka už vyrástla krásna slečna.

Karlove Vary bez Verešovej nemôžu byť! Modelka všetkých ohúrila už počas zahajovacieho večera. Po červenom koberci kráčala v zaujímavých šatách s prestrihmi, pod ktorými nemala bielizeň. Nohavičky a podprsenku však zo svojej garderóby vypustila aj na ďalšej párty, ktorá už róbu nevyžadovala.

Na sobotný večierok dorazila v kratučkých šortkách a ľahkej blúzke. Spodná časť jej outfitu bola vykrojená tak vysoko, že odhaľovala časť zadočka. Bývalá miss prezradila, že nič pod oblečením nemala. „Môj recept proti horúčavám? Nenosiť žiadnu bielizeň. Ja sa v podprsenke strašne potím,” zverila sa Andrea portálu Super.cz. Ako poznamenala, vychádzky naostro majú svoje výhody. „Nie je mi teplo a ušetrila som peniaze. Je to pohodlné, praktické, šetrí to aj čas,” vymenovala novinárom.

Hoci sa niekdajšia kráľovná krásy vykrúcala pred fotografmi zo všetkých strán, jej manžel zostal tentoraz pokojný. Oproti minulým rokom, kedy jej kvôli okatému pózovaniu vyrobil scénu, to teda bolo celkom milé prekvapenie. Možno to bolo spôsobené tým, že si na festival priviedol aj ďalšiu spoločnosť - dcéru Valentýnu z prvého manželstva. Krásnu slečnu tentokrát asi strážil o trošku viac než svoju manželku.

Andrea Verešová provokovala kratučkými šortkami, pod ktoré si nevzala bielizeň.
Zobraziť galériu (4)
Andrea Verešová provokovala kratučkými šortkami, pod ktoré si nevzala bielizeň.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu