Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Verešovej priesvitné šaty: Nič také ešte žiadna nemala!

Andrea Verešová bude dráždiť v rafinovaných šatách. Zobraziť galériu (8)
Andrea Verešová bude dráždiť v rafinovaných šatách.

PLZEŇ - Nič nenechá na náhodu! Bývalá misska Andrea Verešová (32) sa najnovšie stala tvárou istého nočného klubu. Hoci sa bude český podnik otvárať až začiatkom septembra, modelka je už teraz dokonale pripravená na túto slávnostnú chvíľu. Nechala si totiž kvôli nej priviezť luxusné šaty z dielne zosnulého návrhára Alexandra McQueena. Outfit je zaujímavý tým, že zahaľuje len to najnutnejšie. Ako kráska tvrdí, podobný model ešte žiadna žena nemala.

Vždy stredobodom pozornosti! Andrea Verešová je známa tým, že si rada užíva pozornosť okolia. Inak tomu nebude ani pri príležitosti blížiaceho sa otvorenia nového klubu v Plzni. Modelka si kvôli tomu už teraz nechala z Milána priviezť outfit, v ktorom chce zažiariť. 

„Vsadím na luxusný a zároveň veľmi vyzývavý model od Alexandra McQueena. Ide o hit tohtoročnej sezóny. Rafinovane riešená priesvitná róba je posiata flitrami, ktoré naozaj zahaľujú len tie najintímnejšie partie. Trúfam si povedať, že tu podobný typ šiat ešte nikto nemal,” povedala Verešová. Ako z jej slov vidno, opäť zatúžila byť jedinečná. 

Sexi šaty však ešte zďaleka nie sú všetko. Nočný klub totiž nechal nafotiť aj reklamné zábery, na ktorých Andrea pózuje s Mužom roku 2010 za ČR Janom Hájkom. „Rada poodhalím rúško tajomstva, ale súčasne nechávam priestor aj pre fantáziu. Preto vznikli zmyselné snímky, na ktorých som naozaj v odvážnych modeloch,” prezradila tmavovláska. Na tieto fotografie si však jej fanúšikovia budú musieť ešte chvíľu počkať. Ako však naznačil jej kolega, zábery s polonahou kráskou naozaj stoja za to. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu