Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Sexi finalistka markizáckej Farmy: Veď je to celá Verešová!

Modelka Andrea Verešová (vľavo) a farmárka Nikola Čajkovská sa na seba podobajú. Zobraziť galériu (15)
Modelka Andrea Verešová (vľavo) a farmárka Nikola Čajkovská sa na seba podobajú. (Zdroj: Foto: Tv markíza, Music club Pantheon)

BRATISLAVA – Neuveriteľná podoba! Ak ste mali pri včerajšej časti markizáckej Farmy pocit, že po statku pobehuje bývalá misska z roku 1999 Andrea Verešová (32), mýlili ste sa. Išlo totiž o finalistku Nikolu Čajkovskú (19). Mladá Bratislavčanka vyzerá vďaka hnedým vlasom, podobným črtám tváre a štíhlej postave akoby kráske z oka vypadla.

Devätnásťročná Bratislavčanka z markizáckej Farmy síce nemá žiadne skúsenosti s modelingom, no mohla by nad tým začať uvažovať. Podobá sa totiž na bývalú missku a úspešnú manekýnku Andreu Verešovú. Nikola Čajkovská má vďaka podobným črtám tváre, hnedým vlasom a štíhlej postavičke predpoklady na potenciálny úspech v tejto brandži. 

Farmárku by mohla jej slávna kópia inšpirovať v tom, že zozbierala nespočetné množstvo titulov v  mnohých súťažiach krásy.  Čo myslíte, mala by to v Nikola v modelingu skúsiť? Ambície na to má - veď aj po statku sa viac promenáduje než pracuje. Vyjadrite svoj názor v našej diskusii a v ankete pod článkom. 

Farmárka Nikola Čajkovská

Nikola Čajkovská
Zobraziť galériu (15)
 (Zdroj: foto: tv markíza)

 

Modelka Andrea Verešová

Sexi finalistka markizáckej Farmy:
Zobraziť galériu (15)

 

Tip: Pozrite si Farmu v televízii. Presný čas vysielania nájdete na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu