Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Verešová ukázala oslnivý výstrih: Uff, to je ale hriešny anjel!

Andrea Verešová s hriešnym dekoltom. Zobraziť galériu (11)
Andrea Verešová s hriešnym dekoltom.

PLZEŇ - Opäť pútala pohľady! Andrea Verešová (32) vždy zaujme všade, kam príde. Inak tomu nebolo ani na nedávnom otvorení nového hudobného klubu. Ako patrónka podniku musela modelka zažiariť, čo sa jej aj podarilo. V bielych šatách dokonca hviezdila viac ako v luxusných ligotavých. Mohol za to najmä poriadne hlboký dekolt a dlhá vlečka.

Prekvapila! Andrea Verešová už koncom júla predstavila šaty svetoznámej značky, ktoré si nechala doviezť kvôli otvoreniu spomínaného hudobného klubu v Plzni. Paradoxné ale je, že drahý kúsok na samotnom podujatí zatienila róba od českej návrhárky. Tú si modelka obliekla na slávnostný okamih krstu nového podniku.

Biele šaty boli zaujímavé nielen tým, že ich dopĺňali krídla. „Znakom klubu je anjel. A keďže som jeho patrónka, bola som oblečená v tom duchu,” povedala nám Andrea. Ako stelesnenie nevinnosti však vďaka poriadne hlbokému dekoltu vôbec nepôsobila. „Nepovedala by som, že vyslovene hriešny anjel, skôr zmyselný,” reagovala so smiechom na naše dojmy z jej outfitu.

Protikladom odhaleného „predku” bola dlhá vlečka, ktorá šatám dodala na slávnostnosti. Na druhej strane ale spôsobila aj menšie problémy. „Pohybovalo sa mi trošku ťažšie, musela som si stále dávať pozor. Ale vydržala som. Bol to veľmi zaujímavý a originálny model,” uzavrela tému Verešová.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu