Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Volopich ťahal Verešovú: Andrea, stačilo!

Daniel Volopich opäť ťahal Andreu Verešovú spred bleskov fotoaparátov. Zobraziť galériu (4)
Daniel Volopich opäť ťahal Andreu Verešovú spred bleskov fotoaparátov.

KARLOVE VARY - Opäť mu robila nervy! Je známe, že Daniel Volopich (46) nie príliš dobre znáša, že jeho atraktívna manželka Andrea Verešová (30) je stále stredobodom pozornosti. Ešte viac mu však vadí, že ona si to dokonale užíva. Inak tomu nebolo ani tento rok na karlovarskom filmovom festivale.

Stráži si ju! Daniel Volopich má na konte už niekoľko škandálov. Hoci mu bolo jasné, že si berie za ženu modelku, bol by najradšej, keby Andrea pred fotografmi nepózovala. Naposledy sa kvôli tomu hádali na párty v novembri. „Už mám toho tvojho predvádzania sa dosť, do prdele,” kričal na Verešovú.

Tento víkend sa párik už tradične ukázal na festivale v Karlových Varoch. A keďže minulý rok ich pobyt v kúpeľnom meste tiež sprevádzala slovná potýčka, boli opäť v centre pozornosti. Všetci zbystrili pozornosť, keď dvojica prechádzala po červenom koberci.

Volopich rázne kráčal na uvítací večierok, keď sa vtom Andrea zastavila a začala s úsmevom pózovať pred fotoaparátmi. Jej manžel zostal o krok vpred a pevným stiskom ruky jej dával najavo, že chce pokračovať v ceste. Našťastie, tentoraz dokázal situáciu zvládnuť s úsmevom. Žeby sa už polepšil?! Zrejme už bolo škandálov naozaj dosť...

V čom prišla do Karlových Varov Andrea Verešová nájdete TU!

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu