Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Erotický tanec pre Latináka a Kemku: Z červenovlásky boli nadšení!

Juraj Kemka a Lukáš Latinák boli z brušnej tanečnice nadšení. Zobraziť galériu (9)
Juraj Kemka a Lukáš Latinák boli z brušnej tanečnice nadšení.

TRENČIANSKE TEPLICE – Vo vytržení! Zabávači Lukáš Latinák (35) a Juraj Kemka (36) majú vďaka účinkovaniu v relácii Vo štvorici po Slovensku množstvo príjemných zážitkov. Pri potulkách našou krajinou sa ocitli aj v kúpeľoch z 19. storočia. Tam na nich okrem oddychu čakalo aj šteklivé prekvapenie.

Pri nakrúcaní dnešnej epizódy Vo štvorici po Slovensku tvoril Marián Miezga dvojicu s Robom Jakabom. Spoločne si boli obzrieť rodný dom Mórica Beňovského. Ich parťáci Lukáš Latinák a Juraj Kemka mali však na pláne oveľa príjemnejšie aktivity. Herci navštívili kúpele v Trenčianskych Tepliciach, ktoré vznikli na konci 19. storočia a fungujú dodnes. Skôr, než sa ale chlapi pobrali do vody, si vychutnali zmyselné pohyby brušnej tanečnice.

Keďže je tento druh pohybovej aktivity od nepamäti považovaný za oslavu ženskosti, páni si vystúpenie náležite užili. Tá turecká tanečnica, tá bola výborná,“ pochvaľoval si prekvapenie Latinák, ktorý sa k červenovláske dokonca aj pridal. „Trošku jej prevísal pupok, trošičku. Lukáš z nej bol úplne hotový. Tancoval okolo nej, zvŕtal sa. Ja som len tak sedel, klíďo-píďo,“ prezradil s úsmevom Kemka.

Ani on však zvodným pohybom tanečnice nakoniec neodolal. „Presvedčila ma, aby som šiel. Ale to bola len chvíľočka,“ povedal Juraj, ktorý sa snažil tváriť odmerane, ale pritom bol očividne nadšený. Ak chcete vedieť, ako zabávači zvládli brušný tanec, pozrite si Vo štvorici po Slovensku už dnes večer na Markíze.

Tip: Pozrite si Vo štvorici po Slovensku. Presný čas vysielania nájdete na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu