Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Tehotenstvo Wandy Hrycovej: Znamenie z neba!

Po Hugovej smrti pribudne vďaka Wande a Marekovi do rodiny Hrycovcov chlapec. Zobraziť galériu (8)
Po Hugovej smrti pribudne vďaka Wande a Marekovi do rodiny Hrycovcov chlapec.

BRATISLAVA - Malá náplasť! Wanda Adamik Hrycová (33) je momentálne v deviatom mesiaci tehotenstva. Podľa výpočtov lekárov by mala porodiť 7. júla, teda o necelé tri týždne. Producentka už, samozrejme, vie, že na svet privedie synčeka. Ako sama poznamenala, do rodiny sa im vráti chlapec. Osud tak zrejme Hrycovcom zosiela malého náhradníka za mŕtveho Huga (†22).

Termín sa blíži! Wanda Hrycová by mala svoje prvé dieťa porodiť 7. júla. „Podľa lekára sa ale len tri percentá detí rodia na stanovený termín. Bolo by to však super, pretože môj dedo by mal v ten deň sto rokov,” povedala producentka pre aktuálne vydanie mesačníka OK!

Rovnako magazínu prezradila aj pohlavie bábätka, ktoré sa jej narodí. „Chalan sa nám vracia do rodiny,” netajila šťastná blondínka. Pri týchto slovách sa nedalo nespomenúť si na jej brata Huga (†22). Ten zomrel pri tragickej autonehode koncom roku 2008. V telefonáte nám Hrycová potvrdila, že pri rozhovore pre spomínaný časopis na zosnulého súrodenca naozaj myslela. Možno je to práve zásah osudu, že Wandiným prvým dieťaťom bude chlapček. Nepochybne sa stane miláčikom celej rodiny, hoci tú bolestnú stratu úplne nahradiť nemôže. 

Topky.sk tiež zisťovali, či blondínka pri hľadaní mena pre svojho syna nerozmýšľala práve aj nad Hugom. Veď napríklad známu slovenskú tenistku Ľudmilu Cervanovú nazval jej otec po svojej prvej, zavraždenej dcére. Hrycová však týmto spôsobom minulosť oživovať nechce. „Nie, Huga sme nechceli. Hugo bol len jeden. Nechcem bábätko zaťažovať vecami, ktorými zaťažené byť nemusí,” povedala nám. „Meno už vybraté máme, len ho nechcem hovoriť dopredu,” uzavrela.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu