Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Hrycová po 9 mesiacoch tajností: Prvá FOTO synčekovej tváre!

Wanda Hrycová má synčeka Artema na mobilnom telefóne. Zobraziť galériu (8)
Wanda Hrycová má synčeka Artema na mobilnom telefóne. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA – Ukázala ho! Wanda Adamik Hrycová (35) patrí k mamičkám, ktoré svoje dieťatko nechcú príliš medializovať. Nedávno sa síce svojim synčekom Artemom pochválila na sociálnej sieti, no dala si záležať, aby chlapčekovu tváričku nebolo vôbec vidieť. Po necelých deviatich mesiacoch je už však koniec tajnostiam. Producentka odhalila podobu svojej ratolesti v markizáckej Smotánke.

Dcéra herca Andyho Hryca - Wanda sa stala mamičkou v lete minulého roka. Spoločne s manželom Marekom Adamikom dali chlapčekovi nezvyčajné meno Artem. Producentka sa medzi svojimi priateľmi netají tým, že nadobudnutú úlohu rodiča si naplno užíva - jej dieťatko je pre ňu všetkým. Mladá rodinka sa svojimi súkromnými zábermi pochválila aj priateľom na sociálnej sieti. No mnohí z nich nemali šancu určiť, na koho sa malý chlapček viac ponáša. Na fotografiách bolo totiž vidno len zozadu. 

Tvárička prominentného synčeka už však nie je viac tajomstvom. Markizáckej Smotánke sa totiž podarilo nasnímať zábery, na ktorých je malého Artema vidno aj spredu. Wanda chce mať totiž svoju ratolesť pri sebe, a tak kryt jej telefónu zdobí práve synčekova fotografia. Podobnou technickou vychytávkou sa vraj môže pochváliť aj Simona Krainová, ktorá má dvoch synov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu